Haberler

İkinci Togg Aliyev'in! Bakü'de törenle teslim edilecek

Güncelleme:
Abone Ol

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u teslim alacak ikinci kişi olacak. Aliyev'in aracı bugün Bakü'de kendisine verilecek.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından teslim alan ikinci kişi olacak. Aliyev, bugün başkent Bakü'de düzenlenecek törenle aracını teslim alacak.

VARANK VE KARAKAŞ TESLİM EDECEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın aracın anahtarını Aliyev'e takdim etmesiyle başlayacak tören, Bakan Varank ve Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'ın Aliyev'i Togg'un teknik özellikleri hakkında bilgilendirilmesi ve Aliyev'in aracı kullanmasıyla sona erecek.

İLK SAHİPLERİ ÇEKİLİŞLE BELLİ OLDU

Yerli ve milli elektrikli otomobil Togg'un 'T10X' modelinin ilk sahipleri yapılan çekilişle geçtiğimiz hafta belli olmuştu. Otomobil için ön sipariş veren 177 bin 467 kişi arasından 20 bin kişi yerli otomobilin sahibi olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İlham Aliyev Azerbaycan Türkiye TOGG Bakü Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Soner1234tekin Tekin:

Kılıçdaroğlu hani yapamazlar demiştin hani Milleti kandiriyordu hani kim alıcak demiştin

Yanıtla292488
Nahit Bayraktar:

kılıçdaroğlu muhalefet olduğu halde insanların yararına birsürü şey yaptırdı ama togg kim alıcak demiş cok doğru söylemiş zenginler yancıları alır bir asgari ücretli alabilirmi? bu ülkenin %60 asgari ücretle çalışıyor sen neyin kafasını yaşıyon ..

10
DODOK DODOK:

Bu topraklar, bir tek rutubet beyinli solcuları memnun edemedi vesselam...

Yanıtla1215
Erkan Can :

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun,umarım çok daha ileri gidebiliriz lakin şuan yaptığımız aracı dünya devi diye tanıtmaya gerek yok,halihazırda Kıbrıs bile kendi otomobilini yapıyor.Henüz bebek ve gidecek cok yolu var. Bahtı açık olsun

Yanıtla59
Gerçekler:

türkiyede üretilen 1 yılda araç sayısı 1,5 milyon toggun üretimi 20 bin pazardaki payı %1 kısacası %99 ithal araç 1 araba kendine 3 araba devlete ,devlet sıcak paradan vazgeçmez uyumak güzel şey

Yanıtla63
HALİS ER:

Kıskananlar çatlasın

Yanıtla23
Hikmet Cakir:

ülkede bi agir endüstri fabrikasi aciliyorsa gurur duyulmali milletimiz calisacak bu yapilan yerli ve milli olursa bir baska gurur kaynagi olmali bu tür yatirimlar bu günümüze yansimasa bil gelecegimize yansiyan yatirim, tek kelime helal olsun yapan ve yaptiranlara

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title