Haberler

Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'ı yumrukladığı anın en net görüntüsü

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM Genel Kurulu bugün Can Atalay oturumu için toplanırken gergin anlar yaşandı. TİP Milletvekili Ahmet Şık ile AK Partili vekiller arasında kavga çıkarken Şık'a ilk yumruk İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Özalan'ın Şık'ı yumrukladığı anın en net görüntüsü de ortaya çıktı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletvekilliği düşürülen Can Atalay için saat 14.00'da özel oturumla toplandı. Oturumun başında Ahmet Şık'ın konuşmasından sonra çıkan tartışmaların ardından görüşmelere 15 dakika ara verildi. Verilen ara sırasında AK Partili milletvekilleri ve TİP milletvekilleri arasında çıkan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Olay anında AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Ahmet Şık'ı yumrukladı.

Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'ı yumrukladığı anın en net görüntüsü

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Yumrukların havada uçuştuğu kavga anında Ahmet Şık'a yumruk atan eski futbolcu ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın daha önce TBMM'de yaşanan kavgalara ilişkin görüntüleri gündem oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Fehmi Alpay Özalan Tbmm Genel Kurulu Milletvekili Ahmet Şık AK Parti Politika Güncel Kavga İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (79)

Serkan Taşdemir:

Eller dert görmesin

Yanıtla432763
sade vatandaş:

ben her zaman derim sokakta köpeklerini başıboş bırakmamalı diye bunların ne yapacakları belli olmaz durup dururken insanı aniden kaba etinden hart diye ısırıp hiç bir suç işlememiş gibi geri kaçabilirler

2037
Umut Bingöl:

Kimi neyi, neden seversiniz bu herkesin kendi tasarrufu ama unutmayın. Bu kişiler milletvekili, kelime anlamını lütfen araştırın. Millet vekili yani sözcüsü. Bu kişiler kavga ediyor ise. Sokakta, trafikte vs kavga eden kimseye laf söylemeyin o vakit.

833
Kutadgu Bilig:

Sol taraftaki küçük enişteye bittim yaa :)))) tutmayın küçük enisteyi

37
Abdurrahman Dogru:

Alpay Özalan sen de pilin bitecek bir gün sen de yiğit bulut gibi bir kenara içileceksin merak etme

Yanıtla589453
Hamdi Solar:

Alpay adamsın??????????????

Yanıtla387616
Ercan Aybuğa:

çöp kağıdı gibi savrulmuş helal Alpay :)

Yanıtla297619
Osman YILDIRIM:

Yumruk yok laaa üfledi sadece

Yanıtla186556
Fahri URHAN:

İtmesiyle böyle düşmüş. Daha yumruk vuramamış. Yumruk vursaymış şimdi yakılıyor külleri dağlara atılıyor olurdu.

00
Halit:

aynen

00
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title