Haberler

Ankara'da FETÖ üyesi ihraç emniyet amiri yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara polisinin düzenlediği operasyonda, FETÖ üyeliğinden 7 yıldır aranan ihraç emniyet amiri yakalandı. İhraç edilen Emniyet Amiri Ergin Doğru'nun örgütle bağlantılı olduğu ve çeşitli önlemler aldığı tespit edildi.

FETÖ mensubu bir kişi daha Ankara'da yakalandı

ANKARA - FETÖ mensubu ihraç Emniyet Amiri kişi Ankara'da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri uzun soluklu takip neticesinde; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan aranma kaydı bulunan ve 2016 yılından bu yana firar olarak saklanan ihraç Emniyet Amiri Ergin Doğru düzenlenen operasyon neticesinde Keçiören'de yakalandı.

Yakalanan ihraç Emniyet Amiri Ergin Doğru'nun örgütün kripto haberleşme programı olan Bylock programlarını kullandığı, Bank Asya isimli bankada hesaplarının olduğu, yakalanmamak için fiziki görünüşünde değişiklik yaptığı, telefon taşımadığı ve sürekli adres değiştirdiği anlaşıldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ihraç Emniyet Amiri Ergin Doğru çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ergin Doğru Ankara Tutuklama Güvenlik Terör Suç Operasyon 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title