Haberler

MHP MYK üyesi Seçkin Odabaşı, Ankara 3. bölge 3. sıra milletvekili adayı oldu

Güncelleme:
Abone Ol

MHP MYK üyesi olarak siyaset yapan Seçkin Odabaşı, Ankara'dan milletvekili adayı olarak gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 3.Bölge 3.Sıra Milletvekili Adayı olan Odabaşı, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyerek yola çıktığını ifade etti.

Mhp MYK üyesi olarak siyaset yapan Seçkin Odabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 3.Bölge 3.Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

"ANKARA GENELİNDE 140 BİN KONUTU TAMAMLADIK"

Türkiye Genelinde Ankara, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa vb. gibi illerde bugüne kadar 320.000 konut, işyerleri ve bölgelerin genel altyapı, sosyal altyapı, çevre düzenleriyle bir bütün halinde uydu kentlerin kurulmasını sağladıklarını ifade eden Seçkin Odabaşı, özellikle Ankara genelinde 140 bin konutu tamamladıklarını söyledi.

MHP MYK üyesi Seçkin Odabaşı, Ankara 3. bölge 3. sıra milletvekili adayı oldu

Seçkin Odabaşı ülke genelinde bu kadar yüksek sayıda yaptıkları konutların hiçbirinde deprem, sel, afet veya felaket durumlarında bir sorun yaşamadıklarına dikkat çekti. Türkiye S.S. Yapı Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜRKKONUT) üst kurul delegeliği, kooperatif yönetim kurulu başkanlığı görevlerinin akabinde, 2018 yılında TÜRKKONUT Genel Başkanlığı Yardımcılığı görevine seçilen Odabaşı, Türkiye genelinde konut sektörünün gelişmesine aktif rol aldıklarını kaydetti.

Özellikle Eryaman, Batıkent ve Sincan Bölgesinde konut, işyeri, genel altyapı, sosyal altyapı ve çevre düzeni dışında; 8 adet ilk, orta ve lise ile eğitim tesisleri, 4 adet anaokulu, 2 adet Türkkonut Merkez Cami, 4 adet sağlık tesisi, 68 adet park ve dinlenme alanları, Kapalı ve açık spor tesisleri yaptıklarını söyleyen Odabaşı sözlerine şöyle devam etti: "Batıkent bölgemizde 28.000 konut, işyeri ve tüm sosyal tesisleriyle bir bütün halinde bölgenin gelişmesi ile yine Sincan Temelli bölgemizdeki 7.500 konut, işyeri, tüm altyapı ve sosyal tesisleriyle ve Etimesgut Eryaman toplu konut alanlarında 7.200 konut, işyeri, tüm altyapı ve sosyal tesisleri ve diğer bölgelerdeki konut yapımlarının tamamlanmasını TÜRKKONUT olarak gerçekleştirmiş bulunmaktayız."

MHP MYK üyesi Seçkin Odabaşı, Ankara 3. bölge 3. sıra milletvekili adayı oldu

ANKARA'YA VE ANKARAGÜCÜ'NE TAM DESTEK

MKE Ankaragücü'nde Asbaşkanlık da yapan Seçkin Odabaşı şehre stadyum kazandırmak için çok emekler verdiklerini söyledi. Eryaman'da bulunan stadın şehre kazandırılmasında bizzat kendisinin ve Türk Konut Yönetim Kurulu Başkanı babası Yılmaz Odabaşı'nın fedakarlığının ilgililer tarafından çok iyi bilindiğini ifade etti. Seçkin Odabaşı, "Eryaman toplu konut alanında Ankara'nın en modern stadyumunun Ankaramızın hizmetine sunulmasındaTÜRKKONUT'un fedakarlıkları ve destekleri olmuştur. 172.753 m² alanlı arsanın öncelikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na tahsisinin sağlanması ile bu alanda 1125 konut ve yapılan bu konutlar karşılığı Eryaman Stadyumu yapımı tamamlanmıştır. Ankara'mızın güzide takımlarından ANKARAGÜCÜ'ne, GENÇLERBİRLİĞİ'ne ve diğer spor etkinliklerinde kullanılmak üzere stadyumun yeri bedelsiz olarak hem spor kulüplerimize hem Ankaralılarımızın hizmetinesunulmuştur. Amacım ülkeme, milletime, siz saygıdeğer dostlarımıza hizmet etmek benim için bir onur ve şeref kaynağı olacaktır. Yüce Rabbim Ankara Milletvekili seçilmemi nasip ederse bundan böyle de ülkeme, milletime ve tüm Ankara halkımıza hizmetlerim yanında, sizlerle olan dostluğum ailenizin bir bireyi gibidevam edecek ve bu birlikteliğimizin her zaman, her koşulda ve her şartta aynı azim ve inançla devam edeceğinden hiç kuşkunuz olmasın." diye konuştu.

MHP MYK üyesi Seçkin Odabaşı, Ankara 3. bölge 3. sıra milletvekili adayı oldu

SEÇKİN ODABAŞI KİMDİR?

1973 Ankara doğumlu, evli ve iki çocuk babası, halen Eryaman bölgesinde ikamet etmekte olup, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 3. Bölge 3. sıra Milletvekili adayı.

İlk, orta ve lise tahsilini Ankara'da tamamlamış, yüksek öğrenimimi ise, Uluslararası Balkan Üniversitesi'nde devam etmektedir.

Yaşam sürecinde sırasıyla;

Ankara Esnaf Odaları Başkan Yardımcılığı,

Ankaragücü Spor Kulübü As Başkanlığı,

2014-2017 yılları arasında BUGSAŞ Genel Müdürlüğü,

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Kulübü Başkanlığı,

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Boks Federasyonu, Türkiye Hentbol

Federasyonlarında delegasyonlarda üyelik,

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu ile Ankara Lojistik Üssü delegasyonluklarında üyelik, halen YESA ve SERA şirketler grubunda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Milletvekili Siyaset Ankara MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title