Haberler

Ankara'yı sarsan iddia: Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne telefonu kapattı

Güncelleme:
Abone Ol

Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki olası iki adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia ediliyor. Yavaş'ın 31 Mart seçimleri öncesinde İmamoğlu'nu arayıp "Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar bu hesapları durdurun" dediği ancak "Bu hesapların bizimle ilgisi yok" yanıtını alınca sinirlenerek telefonu yüzüne kapattığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öne çıkan iki adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği iddiası Ankara kulislerini hareketlendirdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde iki ismin arasında gerilim yaşandığı öne sürülürken, gelişmeyi katıldığı canlı yayında ilk olarak gazeteci Altan Sancar gündeme getirdi.

"BANA YÖNELİK İFADELER KULLANIYORLAR"

Canlı yayında yaşanan olayı anlatan Sancar; "Mansur Yavaş yerel seçimler öncesinde Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak 'Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar bu hesapları durdurun' diyor. İmamoğlu ise 'Bu hesapların bizimle ilgisi yok' yanıtını veriyor. Bu cevaptan tatmin olmayan Yavaş ise 'Durdurmanızı rica ediyorum' diyerek telefonu İmamoğlu'nun yüzüne kapatıyor" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Politika Güncel Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Kasım Ekşi:

Doğrudur, inanırım, her platformda yazan maaşlı elemanlar var.

Yanıtla20417
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Belki jetonlu telefonmuş. Belki jetonun süresi dolmuş.

1132
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Belki telefonundaki dakikalar bitmiş ve telefon kendinden kapanmış.

210
Ata_Mete:

Temcit pilavı misali aynı haberleri ısıtıp ısıtıp servis ediyorlar-maksatta niyette belli ancak vatandaşın algı operasyonlarına karnı tok artık!

Yanıtla110117
Akıllı olmalıyız:

Şunun operasyonunu kim yapacak amaç ne olacak Allah askına. Yıllardır bu algılar hükümete çekiliyor o zaman neden itiraz etmiyorsunuz.

48101
Ercan cıftcı:

Vitrin her zaman temiz olur hep arka plana bakmak lazım. Sarıgül olayı bunun en net örneği..

Yanıtla33189
Akıllı olmalıyız:

Vitrini de temiz değil ki..

19100
Barış O. B.:

Karşındakinden önce telefonu kapatan herkes telefonu diğerinin yüzüne kapatmış oluyor. Asparagas haber

Yanıtla7791
Akıllı olmalıyız:

Bu fikirle mi ıspatladın asparagas olduğunu

2769
Barış O. B.:

lütfen nickine uyum sağla :) İkisi münferit değerlendirme

145
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title