Haberler

Askerin Erdoğan'a selam vermediği iddia edilmişti! Cumhurbaşkanlığı işin aslını açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Katıldığı tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir askerin selam vermediği iddiası kısa sürede gündem yarattı. Söz konusu iddiayı yalanlayan İletişim Başkanlığı fotoğraftaki askerin, TSK personeli olmadığını, törene misafir olarak katılan Azerbaycan Kara Kuvvetleri mensubu bir askeri ataşe olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir tören sırasında çekilen fotoğraf yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TSK personelinin tümünün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermesine rağmen görüntülerdeki bir askerin sadece ayakta durduğu kare çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

GÖRÜNTÜLER SONRASI AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Bazı basın yayın organlarında da yer alan haberlere ilişkin açıklama ise İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden geldi.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR"

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili, "TSK personeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam vermiyor" iddiası doğru değildir.

Fotoğraftaki askeri personel, misafir olarak törene davet edilen, Azerbaycan Kara Kuvvetleri mensubu Azerbaycan Askeri Ataşesidir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Askerin Erdoğan'a selam vermediği iddia edilmişti! Cumhurbaşkanlığı işin aslını açıkladı

Askerin Erdoğan'a selam vermediği iddia edilmişti! Cumhurbaşkanlığı işin aslını açıkladı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Azerbaycan Misafir Güncel Tören TSK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Hakan Zifir:

Neden ısrarla ordumuz ile hükümet karşı karşıya getirilmek isteniyor ve bu kimlere yarıyor? Uyanık olmamız lazım millet. Dünya kaos dönemine girdi.

Yanıtla25247
atilla çekiç:

hükümetler ordunun başına hep bela olmuş

12
Benim Kkk:

Ordun7n hükumete karşı karşıya gelme şansı mi var ne boş konuşuyorsun

00
Dağıstan:

Vahdedin köşkünden Ordu Komutanları Cumhuriyetin 100 cü yılında Orduyu selamladı , Ahlat Köşkünde de isimleri anons edilen komutanlar sahneye çıktı...

00
VATANDAŞ:

Emekli,işçi , ev kirası altında ezilen vatandaş verecek selamı. İlk zamanları ile mevcut durumundaki halka vatandaşa tutumu arasında çok fark var itibarlı padişahımızın.

Yanıtla87104
Wonder Woman:

Yahu körmüsünüz bizim askerlerimizin şapka detayına bakın birde onunkinin şapka detayına. Bazı yayın organları bu detayı fark mı etmedi yoksa fark etti de insanlarla mı dalga geçiyor? :)

Yanıtla6107
Doğrucu Mahmut:

Olayı ilk defa duydum ama askerlerin diğer ülkelerin devlet başkanına selam vermesi zorunludur diye öğretildi askerde

Yanıtla2914
sedat :

Türk askerinin diğer devlet başkanlarına selam vermesi zorunlu. Onlarda öyle bir zorunluluk olup olmadığını bilmiyoruz. Bizi de ilgilendirmiyor.

00
Uzman:

Fotoğrafa bakarsanız birçok asker selam vermemiş zaten.

Yanıtla1918
sade vatandaş:

suni gündem yaraılıp her hafta ekonomi ülkenin durumu gözlerden gizlenmeye çalışılıyor bu suni gündemleri boşu boşuna haber yapıyorlar günü haftayı kaynatıyorlar

Yanıtla1120
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title