Haberler

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'in dövdürdüğü gazetecilerden özür diledi

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin o dönem dövdürdüğü gazetecilerden özür diledi. Ateş, "Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu" ifadelerini kullandı.

Ankara'da suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, katıldığı canlı yayında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"SİNAN GAZETECİLERİ DÖVDÜRDÜ"

KRT'de Zübeyde Sarı'nın sorularını yanıtlayan Ayşe Ateş, eşinin bazı gazetecileri dövdürdüğünü belirterek "Sinan gazetecileri dövdürdü. Çok büyük kavga ettik. Sinan'a 'Senin iki tane çocuğun var, sen ne yapıyorsun? Bu çok çirkin bir şey, sana yakışmıyor' dedim. O da 'Yapmak zorundayım, Genel Merkezden talimat geliyor. Yapmazsam olmaz, Ocak başkanı olmam', yapmazsam bana da ceza keserler' dedi. Bu olaylardan sonra tartıştık ve günlerce konuşmadık. Bu olaylardan kısa süre sonra Sinan da görevden alındı. Şimdi düşünüyorum belki yasa dışı bir şey istediler, belki de istedikleri şeyleri Sinan yapmadı ve o yüzden mi görevden alındı diye düşünüyorum" dedi.

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'in dövdürdüğü gazetecilerden özür diledi

"O GAZETECİLERİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Açıklamasının devamında "O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun adına özür diliyorum" diyen Ateş, "Haklarını helal etsinler. O ahirete gitti. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var. Benim sesim oldular. Benim söyleyemediklerimi onlar söylediler. Bu olaylar keşke olmasaydı" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Sinan Ateş Sinan Ateş Ayşe Ateş Ayşe Ateş Politika Güncel Ankara Hukuk Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

ekrem celebi :

Sinanda iyi ayak degilmis demekki.

Yanıtla102682
Cem ABACI:

Onu bilmiyoruz.Ama eşinin üzerinden prim yaparken birden eşini satması gibi olmuş sanki.

122374
Hakan Acar:

İyi ayak olmasa da öldürülmesi gerekmez. Devlet bunun için vardır, suçun cezasını devlet verir. Kendisi iyi ayak değilse ve suç işlediyse cezasını devlet vermeliydi. Öldürülmüşse mağdurdur hakkı aranmalıdır. her şeye rağmen.

53321
Destn:

Aynen öyle bizde bu adama üzülüyorduk sağlam ayakkabı değilmiş meğer her geçen gün başka birşeyi çıkıyor

93223
Erdal_19:

ülkü ocakları kapatılsın

Yanıtla207564
Harbi Vatandaş:

Erdal_19:konuşmaaa OE.

18871
Leven Ergün:

HARBI VE ANKABACCUNI MİKKELİMMİ

369
rıdvan öztürk:

Talimatlı diyo.. sorun sinan da değil, bağlı olduğu yapıda demek ki,, Allah rahmet eylesin Sinan ateş ibret olmalı.. devlet haricinde herhangi bir yapıya ölümüne bağlı olanlar iyi düşünmeli.. boş şeylerin peşinden koşmak hayata mal olabiliyo..

Yanıtla68293
Murat Can:

1-(Kimse masum değildir) Anlık düşünüyoruz ,rüzgar nerden esiyorsa sırtımızı oraya veriyoruz 2-(Ne ekersen onu biçersin).

3106
YalancıSavar:

Zaten Milliyetçilik Türkçülük adı altında Türkü ve milletimizi kötü gösterenlerden uzak durun. Gerçek milliyetçi ve Türkçü kendi ülkesinde sorun çıkarmaz. ülke değerlerine sahip çıkar.

Yanıtla11320
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title