Haberler

Bağımsız Aday Aydın Gök, HDP'yi Eleştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Katıldığı bir televizyon kanalında seçim çalışmalarından söz eden Batman Bağımsız Milletvekili adayı Dr.Aydın Gök, HDP'yi eleştirdi.

HÜDA PAR'ın desteklediği Bağımsız Milletvekili Dr. Aydın Gök, HDP'nin seçim beyannamesine aldığı eşcinsel hareketi (LGBT) konusunda sert konuştu.

Gök "LGBT'lileri seçim beyannamelerine çekinmeden koyanlar var. Bunlar ailenin ve toplumun temeline dinamit koymaktır" dedi.

Gündemde olan cinsel sapkınlıklar ve LGBT'yi yasal hale getirme çalışmalarına da değinen Aydın Gök, "Cinsel sapıklık bir hastalıktır. Bunun tedavisi mümkündür ve tedaviler yapılmalıdır yoksa bu bütün topluma yayılabilir ve çok tehlikeli şeyler olabilir. Ama görüyoruz ki güya Kürt halkını savunduklarını iddia edenler LGBT'lileri seçim beyannamelerine çekinmeden koyanlar var. Bunlar ailenin ve toplumun temeline dinamit koymaktır" dedi.

"BATMAN SAHİPSİZDİR"

Gök, bağımsız milletvekili olduğu Batman'da işsizlik sorununun çok yüksek olduğunu ve bunun Batman'ın 3-4 dönemdir sahipsizliğinden kaynaklandığını belirtti.

Gök, "Batmanımız sahipsiz, bundan dolayı da işsizlik yüzdesi ile birinci sıradayız. Bu kadar işsizin bulunduğu bir yerde neden stat yapılıyor da neden fabrikalar iş alanları yapılmıyor. Biz Batman'a ve bölgeye pozitif ayrımcılık yapılmasını ve bunun sadece özel sektör değil, devlet eli ile yapılmasını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Politika

Aydın Gök Batman Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

rıza:

batmanda değilde balıkkesirde aday olsaydın ama siz sadsece kürt düşmanlğı yaparsınız nevroz yok işçi bayramı yok eğitim sağlık parasız dedilermi kürtler hemen önüne sizin gibileri karşı çıkıyor ne zaman insan olcaksınız

Yanıtla26
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title