Haberler

Bahçeli'den 2 isme yaylım ateşi! Erdoğan'ı hedef alan Katz ve Meclis'e gelmeyen Mahmud Abbas'a tepki gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Saddam Hüseyin benzetmesi yaparak tehditler savuran İsrail Dışişleri Bakanı Katz ile Meclis'te konuşma davetine cevap vermeyen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız" sözlerine "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin" yanıtını veren İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a sert tepki gösterdi.

"İSRAİL YÖNETİMİNİN HESAP VERECEĞİ GÜNLER UZAK DEĞİLDİR"

Bahçeli "İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum. İsrail Başbakanı ile hükümetinin hangi kanlı ve karanlık izleri takip ettiğini esasen tüm dünya açıklıkla görmektedir. Soykırımcı bir yönetimin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na panikle saldırması suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 40 bine yakın masumu katleden İsrail yönetiminin hesap vereceği günler uzak değildir. Bu durum sadece sabır ve zaman meselesidir. Türk milleti kenetlenmiş ve soykırımcı İsrail'e karşı kilitlenmiştir. Elbette her türlü senaryo gündemde olmalı; siyasi, stratejik ve askeri tüm hazırlıklar tahkim edilerek Türkiye'nin hafife alınacak bir ülke olmadığı isabetle teyit edilmelidir" ifadelerini kullandı.

"MAHMUD ABBAS SORUMLULUĞUNU İHMALDEN SÜRATLE KAÇINMALIDIR"

Türkiye'ye Parlamento'da konuşmak üzere davet edilen ancak ülkemize gelmeyen Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ı da eleştiren Bahçeli "Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ise nerede durduğunu, tarih ve mazlumlar önündeki sorumluluğunu ihmalden süratle kaçınmalıdır. TBMM'ye davet edilmek, muhatabı için bir şereftir. Bu şerefi taşıyıp taşımama konusu ise Sayın Abbas'ın bileceği ve davranışıyla ispat edeceği bir husustur" dedi.

MHP lideri Bahçeli açıklamasına şöyle devam etti; "Caniyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanması gerçek manada soykırımın ibrası, zulmün ifa ve icrasına rezil bir ikramdır. Mavi Vatan'a masal diyen kokuşmuş ve emperyalizmin kuklası haline gelmiş devşirme ve DEM'lenmiş siyasi defoların engellemelerine ve kaleyi içten teslim alma girişimlerine rağmen, Türkiye ve Türk milleti milli haklarını ve egemenlik hukukunu cansiperane savunmanın yanında mazlumların da sonuna kadar yanında ve yöresinde sarsılmaz yerini alacaktır. Vatana masal diyenlerin yolu batış ve mahvoluş; buna direnen ve tepki gösterenlerin istikameti de Türk ve Türkiye Yüzyılıdır. Türk düşmanları kaybedecek, zafer meşalesi inanan milli yüreklerin elinde parlayacaktır."

Bahçeli'den 2 isme yaylım ateşi! Erdoğan'ı hedef alan Katz ve Meclis'e gelmeyen Mahmud Abbas'a tepki gösterdi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Saddam Hüseyin Devlet Bahçeli Mahmud Abbas Filistin Politika İsrail Dünya MHP Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Mert Kalyoncu:

Araplar ile onların kuzeni olan Yahudilerin binlerce yıllık mazisi olan kavgasından bize ne kardeşim?

Yanıtla254162
Mert Kalyoncu:

Kudüs dediğin yer Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde olmadığı için benim meselem değil. Biz Türklerin sorunu değil.

13577
Mert Kalyoncu:

Yav ne yapalım? Bu çağda Haçlı seferi mi yapacağız? Din savaşı mı yapacağız? Sene olmuş 2024..Yeter artık

13658
rıdvan öztürk:

Filistinliler ırk olarak Arap değil..

7787
İbrahim Olcay:

Mert kalyoncu isabetli söz söylemişsin. Kudüs Müslümanlarının meselesi kafirlerin değil.

35104
Murat Celik:

bizim derdimiz haklar değil anlamadığımız şey bu Kudüs bir araştır Kudüs

3784
YalancıSavar:

Oradaki kavga Irk kavgası değil.

2371
SüLeyman Kiyağ:

Allah'tan bahçeli öldüğü zaman nesli tükeniyor . Yoksa bütün dünyayı fethedecek yürekli evlatları olurdu

Yanıtla6299
Metehan Eryilmaz:

Ekonomi yerlerde halk sefaletle uğraşıyo bunlar saçma sapan dertler edinmişler kendilerine.

8035
Uzman Yorumcu:

valla heç niyeti yoğtur..! o bizi üfleyecağ..!

3624
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title