Haberler

Bahçeli'nin çağrısına tepki gösteren İYİ Parti'de toplantı öncesi tüm sıralara şehit fotoğrafları konuldu

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Öcalan için yaptığı çağrı yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken en dikkat çeken tepkilerden biri İYİ Parti'den geldi. Partinin grup toplantısı öncesi tüm sıralara şehitlerin fotoğrafları konuldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında gündem yaratan bir çıkışta bulundu. Teröristbaşı Abdullah Öcalan için çağrıda bulunan Bahçeli "Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın" ifadelerini kullandı.

TÜM SIRALARA ŞEHİTLERİN FOTOĞRAFLARI KONULDU

Devlet Bahçeli'nin bebek katili Öcalan'a yönelik çıkışı tepkileri de beraberinde getirirken çok sayıda parti ve siyasetçiden mesaj yağdı. En dikkat çeken tepkilerden biri ise İYİ Parti'den geldi. Partinin grup toplantısı öncesi tüm sıralara şehitlerin fotoğrafları konuldu.

Bahçeli'nin çağrısına tepki gösteren İYİ Parti'de toplantı öncesi tüm sıralara şehit fotoğrafları konuldu

DERVİŞOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE SERT TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Bahçeli'nin Öcalan çıkışına dün yaptığı açıklamayla tepki göstermişti. Dervişoğlu "Atatürk'ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları değil, ancak Mustafa Kemal'in mirasçıları konuşabilir. Gün, Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. Vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefet artık bizim için yok hükmündedir" dedi.

Bahçeli'nin çağrısına tepki gösteren İYİ Parti'de toplantı öncesi tüm sıralara şehit fotoğrafları konuldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İYİ Parti Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Ahmet Çakır:

Bahçeli vatana ihanet edip davayı satmıştır

Yanıtla515
Hakan Kahveci:

Bahçelinin akıl sağlığı şupeli

Yanıtla59
mehmet osman aktoğa:

Savaş kapıda

Yanıtla67
Perwer:

İyi Parti mi yoksa it partisi mi? Duygu sömürüsünın zamanı değil. Ölenler üzerinden siyaset yapmayı bırakın. Zaman o zaman değil

Yanıtla74
Ertan Baykal:

Barış yapılacaksa bu 20 sene önce niye yapılmadı? Kuzularımız sayın devlet çağırdı için mi şehit oldular VATAN çağırdığı için mi? Yazıklar olsun, pisi pisine aslanlarımızı verdik.

Yanıtla44
Arslan:

Bahçeli artık haindir

Yanıtla35
ismail Yasin:

yıllar önce yapılması gereken Barış ve birlik şimdi farkedildi.. şehitleri istismar etmeyin oy potansiyeli artsın diye. Kürtler eski konumda değil.. uyanın artık..

Yanıtla24
CAN Işık:

Aldınızmı vekilleri YALANCI lar size gelirmi hiç aklı olan

Yanıtla01
Aydin Ayaydin:

mhp lilerin yapmasi gerekeni iyi parti yapmis. yaw mhp de bir delikanli yok mu cikip dayi sen bunadin mi diyecek...

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title