Haberler

Bahçeli'yi Çamlıca Gişelerde Mehmet Aslan ve Partililer Karşıladı

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’a gelişinde Çamlıca gişelerde partililer tarafından karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'a gelişinde Çamlıca gişelerde partililer tarafından karşılandı. Oyuncu Mehmet Aslan da partililerle birlikte Bahçeli'yi bekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çeşitli programlara katılmak üzere İstanbul'a geldi. Bahçeli'yi İstanbul'a gelişi sırasında Çamlı gişelerde bir grup partili karşıladı. Aralarında MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Emin Karataş ve oyuncu Mehmet Aslan'ın da bulunduğu bir grup partili, Çamlıca gişelere gelerek Bahçeli'yi bekledi. Gişelerden geçtikten sonra aracını durduran Bahçeli, kendisini karşılayan partililer ve Mehmet Aslan'la görüştü. Bahçeli daha sonra aracına binerek Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Levent Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etmek için yola çıktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Mehmet Aslan İstanbul Çamlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title