Haberler

Bakan Dinçer, Ermeni Okulunun Öğrenci ve Öğretmenlerini Kabul Etti

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, azınlık okullarının sorunlarına yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili olarak, "Bizim idari olarak çözebileceğimiz sorunlar varsa onlar için gerekli çabayı göstereceğiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, azınlık okullarının sorunları ve bu sorunların iyileştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili olarak, "Bizim idari olarak çözebileceğimiz sorunlar varsa onlar için gerekli çabayı göstereceğiz" dedi.

Bakan Dinçer, Özel Pangaltı Ermeni İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Dinçer kabulde, "Sizin beni ziyaret etmenizden çok mutlu oldum, onu da söylemek istiyorum. Aslında bunun bir faydası da olacak. Yaklaşık bundan 15 gün önce azınlık okullarının yöneticileri ile bir toplantı yapmıştım ve değişik cemaatlerin okulları, vakıf yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenleri vardı. Sorunları onların dilinden dinleme imkanım oldu. Doğrusu sizin ziyaret talebiniz olunca bir de öğrenci gözüyle dinleyeyim dedim, hoş geldiniz" dedi.

Dinçer, kabul sonrası bir gazetecinin, "Azınlık okullarının temsilcileriyle görüştük dediniz. Önümüzdeki dönemde sorunlarıyla ilgili ya da durumlarını daha da iyileştirmek için herhangi bir çalışma olacak mı?" sorusuna, "Ben o görüşmeden sonra o gün karşı karşıya kalınan idari problemlerin analizi ve çözümüyle ilgili hazırlık yapmaları için talimat verdim arkadaşlara. Onlar bir hazırlık yapıyorlar, o sorunlardan bizim idari olarak çözebileceğimiz sorunlar varsa onlar için gerekli çabayı göstereceğiz. Zaten onunla ilgili çözüm ve proje teklifi geldiğinde sizlerle paylaşırız" cevabını verdi.

- ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

dinçer özel Politika Eğitim Güncel Eğitim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title