Haberler

Bakan Eroğlu, Cuma Namazını Aziziye Camisinde Kıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma ve açılış töreninin ardından Kozlu beldesindeki Aziziye Camisinde cuma namazı kıldı.

'usta BAKAN' AFİŞİ İLE

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma ve açılış töreninin ardından Kozlu Beldesi'ndeki Aziziye Camii'nde cuma namazı kıldı. Bakan Eroğlu, cam çıkışında vatandaşlarla sohbet ederken, caminin karşısında belde merkezinde belediye tarafından astırılan, 'Kurumuş toprakları yeşeren bahçelere, azgın ırmakları huzur akarsularına çeviren usta bakan, ilçemize hoş geldiniz' yazılı afiş dikkat çekti. Kozlu Belediye Başkanı Ak Partili Ali Bektaş, ziyaret öncesi hazırlatıp astırdığı afişin altında Bakan Eroğlu ile objektiflere poz verdi. Bakan Eroğlu, daha sonra da belediyenin sahil projesi kapsamında yaptırılan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ın sahibi olduğu kafenin açılışını yaptı.

Partisinin İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Bakan Eroğlu, Türkiye'nin kalkınmasında Ak Parti mührünün olduğunu söyledi. Faiz lobisinin önüne geçerek yatırımların önünü açtıklarını ve Türkiye'de ekonomik istikrarı oluşturduklarını ifade eden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"2002'den önce toplanan vergilerin yüzde 86'sı faize gidiyordu. Yatırıma bir şey kalmıyordu. Allah'a şükür o devirler kapandı. Faiz lobisinin orayı burayı kaşımasının altında bu yatıyor. Çünkü al gülüm ver gülüm. Devlete, 9 ay vadeli hazine garantili kredi veriyor ve yüzde 63 faizle geri alıyor. Devletin bizden önceki kısa vadeli borçlanma faizi yüzde 63. Allah'a şükür o defterleri tamamen kapattık. Artık faiz oranları tek haneli rakamlara düştü. Enflasyon canavarı diye bir canavar yok. Bunları inşallah tarih yazacak. Bunları anlatmalıyız insanlara. Gönül almadan seçim almak mümkün değil. Belediye başkan adaylarının da görevi budur. Onların insanların gönlünü alması çok önemlidir. Yolları altınla kaplasak da gönül bağı kuramıyorsak seçimi kazanmak mümkün değil."

Bakan Eroğlu, daha sonra kentten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kozlu Beldesi Veysel Eroğlu Ak Parti Aziziye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title