Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çanakkale'de gerçekleştirdiği açılışın ardından 2020 yılında Suriye'de şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti. Bakan Göktaş, şehidin annesine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Çanakkale'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2020 yılında Suriye'de Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti.

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale'ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasının açılışının ardından 2020 yılında Suriye'de Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti. Bakan Göktaş, şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın annesi Esma Erdoğan'a Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim takdim etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mahinur Özdemir Göktaş Sezgin Erdoğan Politika Suriye Bahar Aile Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title