Haberler

İsminin baş harflerine özel eşarbı dikkat çekmişti! Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki gerçek sonradan anlaşıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın isminin baş harflerinin yer aldığı özel tasarım başörtüsü dikkat çekmişti. O eşarbın, konferans sonunda tüm kadın katılımcılara özel olarak verildiği anlaşıldı.

Türkiye'de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi Uluslararası Konferansı'nın kapanış programına katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın isminin baş harflerinin basıldığı özel yapım eşarbı dikkatlerden kaçmadı. Ancak o işlemeli eşarbın altındaki gerçek ise sonradan anlaşıldı.

ERKEK VE KADINLARA AYRI AYRI ÖZEL HEDİYELER VERİLMİŞ

Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Büyükelçiler Konferansı'nın sonunda erkek büyükelçilere isimlerinin baş harflerinin yer aldığı kravat, kadın büyükelçilere ise yine aynı şekilde isimlerinin baş harflerinin bulunduğu eşarp hediye edildiği öğrenildi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, isminin baş harflerine özel eşarp yaptırdı

EŞARP, BÜYÜKELÇİLİK DÖNEMİNDEN ÇIKTI

Mahinur Özdemir Göktaş'a da Türkiye'nin Cezayir Büyükelçiliği görevini yürüttüğü dönemde katıldığı konferansın sonunda diğer kadın büyükelçilere olduğu gibi isminin baş harflerinin yer aldığı eşarp hediye edildi. Bakan Göktaş'ın kullandığı ve sosyal medyada fotoğrafı yer alan başörtüsünün de söz konusu eşarp olduğu ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE AYNI EŞARBI KULLANMIŞ

Öte yandan Bakan Göktaş'ın aynı eşarbı ekim ayında katıldığı bir programda da taktığı görüldü.

İsminin baş harflerine özel eşarbı dikkat çekmişti! Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki gerçek sonradan anlaşıldı

İsminin baş harflerine özel eşarbı dikkat çekmişti! Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki gerçek sonradan anlaşıldıAynı eşarp, Büyükelçi Elif Ülgen'e de hediye edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mahinur Özdemir Göktaş Mahinur Özdemir Göktaş Konferans Politika Eğitim Güncel Kadın Yaşam Dünya Kadın Eğitim Yaşam Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (63)

isa kızmaz:

Lale devri.

Yanıtla48673
sade vatandaş:

lale devri osmanlı zamanındaydı o zaman baştakiler batıdan borç para alıp hanlar hamamlar saraylar yapıpı burada yediler içtiler kaçtılar en sonunda borçlarını Türkiye Cumhuriyenin ödediği kapitilasyonlarla batılılara ülkenin kaynakları peşkeş çekildi..........çok şükür günümüzde öyle bir israf saray yapma sevdası israf peşkeş yok içlerinde Allah korkusu olan kul millet yetim hakkı yemeyen milletin devletin malını eşe dosta yandaşa peşkeş çekmeyip kuruş israf etmeyen yöneticilerimiz var

29357
Kasım Ekşi:

Ben yaşını almış biriyim. Butun ailem ve akrabalarım saçını kapatırdi.ama bu sekil bir bağlama şekli yoktu.nereden çıktı böyle ortmek.

Yanıtla59378
Ayşegül Öztabak:

Cümleye bakın kapatttırdı. Bu örtmenin nesi var. Sakıncası ne gayette İslam'a uygun bir örtünme şekli. Şekli diyorum yöreden yöreye değişir örtmek.

13947
Alkurt:

Kasım, Arap giysisi, bu kadar Kur'an okurum böyle sıkı baş örtünme yok

4587
Goethegitme:

Şeytan ben kadına saçını kapatma demedim,sadece şöyle bağla böyle örtün diye fısıldadım deyip,çıkacakmiş işin içinden diye duymuştum!Ne kadar doğru bilmem!

2776
Kasım Ekşi:

Aysegul hanım saçı bu sekil örtüp altına tayt giyenler de yoreselmi giyiniyor.

865
Hek Tor:

@Goethegitme... Duymuşluğunu, söylentileri bırak bir kenara da, işin aslını sahibinden öğren... Gel BEN sana ne fısıldadığımı anlatayım. Sadece makarna yiyip ayran içmeden, hatta içki ve sigara da kullanmadan, yani aç karnına gel.

828
Hüseyin Kaan:

Yaşını almış biri olarak vakti geldiğinde zebanilere sorarsınız. nasıl ki; açık giyinenlere karışmıyorsan kapalılarada karışamazssın

67
A Alkan:

Bunların derdi insanlara çözüm kolaylık getireyim milletime hizmet edeyim diye düşünceleri yok. Buraları kendilerine marka edinmek için kullanıyorlar, eşarp ta yaptırır vs vs.

Yanıtla31251
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title