Haberler

Bakan Şahin: Siyasetin Kimyasını Değiştirdik, Muhalefet Bunu Anlayamadı

Abone Ol

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Biz Türkiye'de siyasetin kimyasını değiştirdik.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Biz Türkiye'de siyasetin kimyasını değiştirdik. Muhalefet bunu hala anlayamadı. Bitti, aldatma siyaseti bitti, aldatıcı siyaset bitti. Gitti ölümlü yalanlar, geldi ölümsüz gerçekler" dedi.

Bugün özel uçakla Ankara'dan Samsun Çarşamba Havaalanı'na, oradan da karayoluyla Ordu'nun Ünye İlçesi'ne gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı İsmail Güzey, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, AK Parti Ordu milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Mustafa Çaya, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, bürokratlar ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

İlk olarak Ünye'de bir mobilya mağazasının açılış törenine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, daha sonra Ünye Belediyesi'nin İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Degülatör İsale Hattı ve Depo İnşaatı temel atma törenine katıldı. Bakan Şahin'e DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş da eşlik etti.

Temel atma töreninde konuşan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bu çalışmanın bugün başlamadığını belirterek şunları söyledi:

"Bu çalışmayı alan arkadaşımız bahar aylarında çalışmaya başladı. Bahar aylarında biz de buradaydık. 23 Nisan tarihinde Trabzon üzerinden, Gülyalı üzerinden biz de bu bölgeye geldik. O zaman bu çalışma vardı. Pekala bu töreni bir seçim atmosferinde yapabilirdik. Bu mümkündü. Çalışma başlamıştı ama biz Türkiye'de siyasetin kimyasını değiştirdik. Muhalefet bunu hala anlayamadı. Biz 'Siyaset için hizmet değil, hizmet için siyaset var bu memlekette' dedik ve seçim zamanı bu temeli atmadık. Ne oldu? Temeli millet attı millet. İşte şu anda olduğu gibi millet sandığa temeli attı. 'Yüzde 61' dedi Ordu'da. O halde neyi ne zaman yapacağını iyi bilmek lazım. Seçime çeyrek kala temel atmakla bu işler olmaz. Seçim bitince işlere sahip çıkmakla olur bu işler. Garibin yanında, fakirin yanında, şehrin ortasında, havada karada, derede tepede olmakla olur bu hizmet."

Muhalefete "Bundan sonra nasıl çalışacağınızı öğrenin" diyerek eleştirilerini sürdüren Bakan Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İşte muhalefet size biraz daha kopya vereyim. Bundan sonra nasıl çalışacağınızı biraz öğrenin bu günden. İşte o gün yapmadık bunu. Bugün yapıyoruz. Sizin hayallerinizin ötesinde bir gerçek var Türkiye'de. 1990'ların, hele hele birileri için 1923'lerin siyaseti artık tarih oldu. Gitti o Türkiye gitti. Akıl var Türkiye'de, sevgi var Türkiye'de, ilim var Türkiye'de, gençler var Türkiye'de, çocuklar var Türkiye'nin yönetiminde, kadınlar var Türkiye'nin yönetiminde, millet var Türkiye'nin yönetiminde. Bitti, aldatma siyaseti bitti, aldatıcı siyaset bitti. Gitti ölümlü yalanlar, geldi ölümsüz gerçekler. Geldi su, geldi regülatör, geldi arıtma tesisi, geldi içme suyu depoları."

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Ordu Valisi Orhan Düzgün beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Ünye Belediyesi'nin İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Degülatör İsale Hattı ve Depo İnşaatı'nın temelini attı. Bakan Şahin, Ünye'den AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Çaya'nın oğlunun sünnet törenine katılmak için Kumru İlçesi'ne hareket etti. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title