Haberler

Bakan Soylu - Ümit Özdağ tartışmasına Alaattin Çakıcı da dahil oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı, Ümit Özdağ-Süleyman Soylu tartışmasıyla ilgili "Biri birine hakaret ettiyse savcılığa şikayet eder. Adliyenin yolu varken sokak kabadayısı gibi şov yapıyor" dedi.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş ve nisan 2020'de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki tartışmaya dahil oldu.

"SOKAK KABADAYISI" BENZETMESİ

Çakıcı, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet eder. Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerine alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine de yine MHP ve Ülkü Ocakları'nda yetişip bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeş kadar yakın olduğum İyi Partili milletvekili MHP'ye veryansın etmektedir" dedi.

"SOROS'UN BORAZANINI ÇALMAKTADIRLAR"

Açıklamasının devamında "Dünya şu an bir kaosun içindedir" diyen Çakıcı, "Akıllı bilim adamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros'un, okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği'nin borazanını çalmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Alaattin Çakıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Adıyamanlı Kutalmış :

Bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye.... Kimin kim ne olduğunu bu millet ayırt edebiliyor.

Yanıtla120490
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Suç örgütü liderleri konuşuyor ülkede :) Gazetelerde korkularından iş insanı yada iş adamı diyor yazarken bunlara :) Öyle bir ülkede yaşıyoruz işte :)

Yanıtla109483
ceyhun aztekin:

Hangi adliyeye.

Yanıtla117419
Ferit Koç:

Çağlayan

26
zübükzade:

Suc örgütü liderliğinden icerde yatmış belkide ömür boyu yatacakken bahceli girişimleriyle cxıkmış adam bu durumla ilgili eleştiri yapıyor bu arada ümit özdağ ve partisini yemin ederim bilmiyordum fakar şuan 5 oy bizden calışır ona 20 senelik akpartiliden

Yanıtla152333
Guva Guva und:

allaattin BEY, bunu en son söyleyecek kisisin sen bu ülkede....

Yanıtla77360
Umut Gültekin:

Ümit Özdağı hiç tanımazdım ama eğer ki Suriyelileri gönderecekse benim oyum ona

Yanıtla67355
Aykut Kalanoğlu:

Yalnız Suriyeliler olsa iyi onlar en azından aileleriyle buradalar diğerleri hepsi de bekâr Afganlısı Pakistanlısı Bangladeşlisi Afrikalısı Türki devletlerden İran dan Iraktan yorganını kapıp gelen bizde resmen istila edildik

16290
Void 7:

sokak kabadayısı diyor sen nesin peki??

Yanıtla51331
Yahya Akçay:

konuşana bak kime sokak kabadayısı diyor laf söyletmezsin sen içerden onlar akp-mhp çıkardı ödül verdiler sana yoksa ömür boyu hapiste yatardın

Yanıtla66293
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title