Haberler

Bakan Tunç'tan Bahçeli'nin "Köpeklere karşı uygulanacak yanlışın karşısında oluruz" sözlerine yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklerin öldürülmesine karşıyız. MHP gerekeni yapacaktır" sözlerine yanıt verdi. Bakan Tunç "Burada kanun teklifini okusun arkadaşlar, o teklifte sebepsiz yere bir hayvan öldürme söz konusu değil. Zaten bu suçtur. Hem insanlara hem de hayvanlara zarar veren hayvanlarla ilgili bir tedbir alınmasıyla alakalı bir konu bu, çarpıtmaya gerek yok" dedi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenlemişti. Başıboş köpek düzenlemesiyle ilgili olarak da konuşan Bahçeli "Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklerin öldürülmesine karşıyız. MHP gerekeni yapacaktır. Köpekleri taşlamaya devam etmesinler, onlar çünkü cenabı Allah'ın bir yaratığıdır" ifadelerini kullandı.

ADALET BAKANI TUNÇ'TAN BAHÇELİ'YE YANIT

AK Parti'nin bugünkü grup toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP lideri Bahçeli'nin bu sözlerine yanıt verdi. Gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu cevaplayan Bakan Tunç "Sebepsiz yere hayvan öldürmek hapis cezasını gerektirir. Burada kanun teklifini okusun arkadaşlar, o teklifte sebepsiz yere bir hayvan öldürme söz konusu değil. Zaten bu suçtur.

"BUNU ÇARPITMAYA GEREK YOK"

Dolayısıyla insan sağlığına zarar veren tehlike arz eden, hem insanlara hem de hayvanlara zarar veren hayvanlarla ilgili bir tedbir alınmasıyla alakalı bir konu bu. Dolayısıyla bunu çarpıtmaya hiç gerek yok. Bu eleştirileri yaparak bir siyasi sonuç çıkarmaya çalışanlar maalesef yanlış yapıyorlar" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Yılmaz Tunç Politika Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

bekir yapici:

ben geldigimiz sürecte ne yönetenleri nede bahceliyi ciddiye almiyorum inandirici degiller ,ben kibris gazisiyim bahcelinin gecmiste kibris hakkinda söylediklerinle simdiki söylemlerini karsilastirin aradaki samimiyetsizligi görürsünüz, törende ne rahmetli ecevit ne erbakan nede denktas anildi, bu iki yüzlü siyaset birbirini tutmayan duruma zaman ve zemine göre aciklamalar bir damla beyin tasiyan düsünen ve cabuk unutmayan insanlari artik sadece kusturmuyor isyan ettiriyor.

Yanıtla25103
Hodemmi 042:

memleketin her sorunu bitti sıra sokak hayvanlarına geldi vay anasina sayin seyirciler....

Yanıtla560
Erdem Sen:

birakin sokak hayvanlarini cocuga istismar edenleri uyutun once

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title