Haberler

Bakan Yılmaz'ın Sivas Ziyareti

Abone Ol

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Türkiye, tarihinin en güçlü döneminde" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, " Türkiye, tarihinin en güçlü döneminde" dedi.

Bakan Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayırsever işadamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan Hasta Refakatçi Oteli'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Yılmaz, hasta refakatçilerinin yaşadığı kalacak yer probleminin bu otel ile ortadan kalkacağını söyledi. Konuşmaların ardından İşadamı Ahmet Ünal ile CÜ Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, 90 yataklı otelin protokolünü imzaladı. Protokolün imzalanmasının ardından otelin temeli atıldı.

Daha sonra Zara ilçesine bağlı Şerefiye beldesinde düzenlenen 17. Şerefiye Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak üzere beldeye geçen Bakan Yılmaz, burada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk adına yapılan parkın açılışını yaptı. Karşılama sırasında kurban kesilmesine izin vermeyen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, katıldığı festivalde yaptığı konuşmada ise, Türkiye'nin bugün tarihinin en güçlü dönemini yaşadığını belirterek, "Bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan devam ettirirsek, bilin ki 21. asır Türklerin, Türkiye'nin asrı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Festivalde Bakan Yılmaz, Müsteşar Habib Soluk, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir'e plaket verildi. Şerefiye beldesinden ayrılan Yılmaz, Kangal ilçesine geçerek Alacahan beldesinde düzenlenen festivale katıldı. Bakan Yılmaz, burada tarihi Alacahan Kervansarayı'nı da gezdi.

Memleketi Gürün ilçesine geçen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yarın sabah Kayseri'ye gideceği öğrenildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title