Haberler

Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkkale'de

Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'de bir yakınının düğün törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'de bir yakınının düğün törenine katıldı.

Bahşılı ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen törene Beşir Atalay ve eşi Prof. Dr. Yıldız Atalay ile Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da katıldı. Atalay çiftini yakınları kapıda karşıladı. Atalay, törende akrabalarından Zeynep Betül İlsiz isimli çocuğu kucağına alarak onunla sohbet etti.

Bir gazetecinin Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit olan askerlerle ilgili sorusuna Atalay, "Düğün ortamındayız. Daha doğrusu bir nikah yapıp ayrılacağız. İnşallah bugünler de gelir gider, sizinle konuşuruz. Diğer konularda açıklamalar yapıldı. Bugün DNA konusunda Genelkurmay Başkanlığı açıklama yaptı. Bunları takip etmek lazım" diye yanıt verdi.

Atalay, yakınının düğüne katılımlarından dolayı yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcilerine teşekkür etti. Gerçekleştirilen nikahta şahit olan Başbakan Yardımcısı Atalay, evlilik cüzdanını gelin Tuğba Karamanlı'ya verdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veli Korkmaz Beşir Atalay Kırıkkale Bahşılı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title