Haberler

Başkan Fırıncıoğlu Cumhuriyet Bayramı'nda karanfil ve balon dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamalarında vatandaşlara kırmızı beyaz renklerde karanfil ve balon dağıttı. Başkan Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

Başkan Fırıncıoğlu kırmızı beyaz renklerde karanfil ve balon dağıttı

BARTIN - Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü nedeniyle vatandaşlara kırmızı beyaz renklerde karanfil ve balon dağıttı.

Bartın Ömertepe Futbol Sahası'nda düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına katılan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, program sonrasında ise MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlara kırmızı beyaz renklerde karanfil ve balon dağıttı. Başkan Fırıncıoğlu, Cumhuriyet çoşkusunu paylaştığı vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet bayramını da kutladı. Başkan Fırıncıoğlu mesajında, "Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığımız etkinliklerde, MHP İl Başkanımız belediye meclis üyelerimiz ve ailelerimiz ile birlikte halka karanfil, gül ve balon dağıttık. Allah, bir daha kötü gün göstermesin. Her günümüz bugünkü gibi mutluluk ve sağlık içerisinde geçsin. 100. yılımızın kutlu, mutlu ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Vatandaşlar da karanfil ve balonlar için teşekkür ettikleri Başkan Fırıncıoğlu'nun Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Bayramı Bartın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title