Haberler

Tartışma yaratan görüntüye Şadi Yazıcı'dan yanıt! 1 dakikada AK Parti döneminde yapılan hastaneleri saymaya çalıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel atma törenine katıldığı ve 60 gün sonra hizmete açılması planlanan Defne Devlet Hastanesi hakkında 'temel atılıp bırakıldığı' iddialarına sosyal medyada paylaştığı video ile cevap verdi. Yazıcı, 2002 yılından itibaren yapılan bin 264 hastaneyi bir dakikada saymaya çalıştı ve bir dakika içerisinde 50'ye yakın hastane sayabildi.

Hatay'ın Defne ilçesinde temeli atılan devlet hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı temel atma töreni sonrası sosyal medya üzerinden 'temel atılıp bırakıldığı' iddiası ortaya atılmıştı.

1 DAKİKADA SAYMAYA ÇALIŞTI

Sosyal medya ile birlikte kimi siyasi parti yöneticilerinin de durumu eleştirmesiyle birlikte Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, konuya cevap olarak sosyal medyada video yayınladı. Başkan Yazıcı, 2002 yılından itibaren yapılan bin 264 hastaneyi bir dakikada saymaya çalıştı ve bir dakika içerisinde 50'ye yakın hastane sayarken, yapılan tüm hastaneleri saymanın bir saate sığmayacağını belirterek iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

Başkan Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hastaneleri saydı, süre yetmedi

"BELKİ İLETİŞİM KAZASI OLMUŞ OLABİLİR"

Konuya ilişkin konuşan Yazıcı, "Öncelikle sağlık konusu deyince akla dünyada inkılap niteliğinde hizmetleri ortaya koyan ve halkının tamamı neredeyse hem sosyal güvence ile beraber sağlık hizmetlerini ayağına kadar getiren pandemide inkılap yapmış bir ülkenin evladı, bir hekim olarak konuşuyorum. Defne Acil Durum Hastanesi depremi etkilediği bir alanda kalıcı konutlar yapılırken, yapılan harç atma gibi yeri belli olması gereken bir yerde, belki iletişim kazası olmuş olabilir ama böylesine bir şeyi alıp farklı bir noktaya taşımak ne kadar doğru. Hastane temeli denilince aklıma son 20 yıldır yapılan hastaneler ve Tuzla Devlet Hastanesi geliyor. 400 yataklı hastane, 150 yatak kapasitesi hesaplanırken, sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat müdahalesi ile '150 yataktan 400 yataklı hastane lazım buraya tersaneler var, organize sanayiler var' diyerek böylesine gayret edip yaptırdığı bir hastane. 2017'de hizmete açıldı, 5 yıldır resmi açılış için kendilerinden randevu alamadık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Hastanesi Şadi Yazıcı AK Parti Defne Tuzla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

sade vatandaş:

ne olacaktı yirmi küsür sene alınan vergilerle ne yapıldı millete ulufemi dağıtılıyor kim yönetime gelmişse aldığı vergiyle mecbur hatta daha fazlasını yapması lazımdı sanki yapılanları ceplerindeki parayla yapmışlar gibi algı yaratmaya gerek yok o kadar cahil değiliz

Yanıtla124156
ali tartan:

100 yıldır hiç bir şey yapmayanlara da desene bu dediklerini Allah insanlara göz diye bir organ vermiş kullan diye her yapılana negatif olunmaz ki arkadaş

7994
Halit:

önceki 20 ile karşılaştır

6096
Erhan Bolat:

Eksik olmuş halit bey, önceki 80 yıl ile karşılaştır demek lazım bence

10
Mehmet Arslan:

Önceki 80 yıla dair ne kadar cahil olduğun ortada; algı, olgu, ilgi ve bilgi fakiri kardeşim.

00
sade vatandaş:

önceki yirmi sene kaç tane iktidar halktan toplam ne kadar vergi aldı onunla neler yaptılar o zamanlar şimdiki gibi ağır vergiler geçenin geçmeyenin para ödediği yap işletler de yoktu algıya gerek yok hesap ortada

00
Arslaner:

80 yılda kaç tane yapıldı..? 20 yılda kaç tane yapıldı..?

00
Murat Kılıç:

Sade vatandaş, sen ne ayaksın. Hergun buradasın. Devlete karşı her yorumda sen varsın. İşin gücün yokmu. Ne yiyip içiyorsun. Para nereden geliyor sana

00
osman koç:

Halit bey 20 yıl önceyi düşünün ama 20 yıl öncede kalmış bir kafayla yaşamayın.

Yanıtla00
İbrahim Demirel:

Adam yapmasa yapmadı diyeceklerdi. Yaptığı zaman da "mecbur yapacak milletin vergileri ile ." Diyorlar. Eee kardeşim benim babamın dedemin vergileri nerde? 80 senedir ne yaptınız? Allah'tan korkun bir kerede adam yaptı diyin.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title