Haberler

BM Genel Sekreteri Guterres, TUSAŞ'a Düzenlenen Terör Saldırısını Kınadı

Güncelleme:
Abone Ol

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye düzenlenen terör saldırısını kınayarak, hayatını kaybedenlere taziyelerini iletti ve yaralılara acil şifalar diledi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Gutteres, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye ( Tusaş ) düzenlenen terör saldırısı kınadı.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. ( Tusaş ) tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından dünyanın dört bir yanında Türkiye'ye taziye mesajları gelmeye devam ediyor. BM Genel Sekreteri Antonio Gutteres, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı şiddetle kınadı.

Saldırıda hayatını kaybedenlere ve ailelerine en derin taziyelerini ileten Gutteres, yaralılara acil şifalar dileyerek, Birleşmiş Milletler'in Türkiye halkı ve hükümeti ile dayanışma içerisinde olduğunu ifade etti. - NEW YORK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Uluslararası İlişkiler Antonio Guterres Politika Güvenlik Ankara TUSAŞ Dünya Terör TUSAŞ Güvenlik Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title