Haberler

Burger King açılışına katılan AK Partili belediye başkanına tepki yağıyor

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'e destek verdiği gerekçesiyle boykot edilen zincirlerden biri de Burger King oldu. Önceki gün ünlü restoranın Rize'de yeni şube açılışı yapıldı. Duaların okunduğu törene AK Partili İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete de katıldı. Açılışa katıldığı için eleştiri oklarının hedefi olan Mete, "Yeseydim İsrail'e destek vermiş olacaktım" dedi.

Rize'deki yeni Burger King şubesinin açılışına katılan AK Partili İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, açılış sonrası gelen eleştiriler üzerine açıklamalarda bulundu. Mete, açılışta sadece 10 dakika bulunduğunu ve kurdele kesimine denk geldiğini belirterek, "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail'e destek vermiş olacaktım" dedi.

Burger King açılışına katılan AK Partili belediye başkanına tepki yağıyor

"3 BELEDİYE BAŞKANINI ATEŞE ATIYORLAR"

Mete, açılışın işletme sahibinin daveti üzerine gerçekleştiğini, ancak yemek yememeyi tercih ettiğini vurgularken, marketlerde de İsrail menşeili ürünlerin bulunduğunu, ancak her şeyin bu şekilde değerlendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti. Ayrıca, hakkındaki karalama kampanyasına tepki gösteren Mete, "İsimlerimizi medyaya vererek 3 belediye başkanını ateşe atıyorlar" dedi.

Burger King açılışına katılan AK Partili belediye başkanına tepki yağıyor

"KAHROLSUN İSRAİL" SLOGANI ATAN AKADEMİSYENE SALDIRI

Bu sırada açılış öncesi Burger King şubesi önünde "Kahrolsun İsrail" sloganı atan akademisyen Dr. Kemal Sağlam'a yapılan saldırı da olayın bir başka boyutu olarak dikkat çekti. Sağlam'ın burnunun kırıldığı ve kulak zarının patladığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

saffet mete Burger King Politika İyidere İsrail Güncel Rize Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

FONCUSAVAR:

Başkan hataya düştüm de. başka ne söylersen battıkça batarsın. Hata yanlış yapmışsın... Burger King açılışına bile izin vermemeliydin bana kalırsa

Yanıtla2121
H O:

Çırpındıkça batıyorsun yapmaman gereken şeyleri yapıyorsun özür dileyeceğine bide diyorsun eti yemedim suyuna ekmeğimi bandım yazıklar olsun

Yanıtla292
Vatandaşın biri:

Niye şaşırıyorsunuz ki bu duruma?

Yanıtla267
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title