Haberler

Cabat'tan MHP'ye Tepki

Abone Ol

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, Önceki Gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstişare Toplantısında Yapılan Açıklamalara Tepki Göstererek, Gerçeklerin Çarpıtılmaya Çalışıldığını İleri Sürdü.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstişare toplantısında yapılan açıklamalara tepki göstererek, gerçeklerin çarpıtılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, "Çok değil, daha 2002 seçimlerinde boyunun ölçüsünü alanlar, şimdi yeniden siyaset sahnesine çıkma hazırlıkları yapıyor. Bunu yaparken de partimize çamur atmayı bir marifet sanıyorlar. Millet adına, ülke adına hiçbir şey üretmeyi başaramayanlar, boş sözlerle milletin iltifatına mahzar olacaklarını sanıyorlar. Tabii ki yanılıyorlar. 1999 yılında 5 yıllığına aldıkları emaneti, zar-zor 3 yıl bile taşıyamayanlar, şimdi hangi yüzle iktidara talip oluyor. MHP'li seçmenden aldıkları yetkiyi, hangi sol partiye ciro etmeyi düşünüyorlar. Size oy veren seçmeninizin oyunu bir kez daha solun hizmetine sunacak olursanız, iftira ve yalanla siyaset yapmaya kalkarsanız, çarpılırsınız. Şimdilerde asık surat ve sert tonla AK Parti'ye ve AK Parti yöneticilerine sallayıp duruyorsunuz. Biz, sizin Rahşan Ecevit'in eteklerine yapışıp, terörist başı Apo'ya can suyu verdiğiniz günleri de biliyoruz. Ya cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda söylediklerinize ne demeli? Sayın Sadi Somuncuoğlu'na uygulanan o muhteşem töre, hala hafızalarımızda canlı. Kaba kuvvetten başka bu millete ve partililerinize sunabildiğiniz neyiniz var, bunu söyleyin" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat açıklamasının devamında MHP yöneticilerinin, merkezi idarenin icraatları ile ilgili eleştiri getiremediğini belirterek, "Devlet Bahçeli'nin, AK Parti hükümetini boynuna ip bağlayıp, bu ipi de başkasının eline vermekle suçlamasını kınıyor ve Bahçeli'ye şöyle sesleniyorum: Asıl milletin elinize verdiği ve terörist APO'nun boynuna geçirmeniz gereken ipi, milliyetçilerin ayağına bağlayıp, Rahşan Hanım'ın eline veren sizsiniz. Bizi kendinizle kıyaslamayın. Hiçbir MHP yetkilisi, Kayseri'de merkezi idarenin bir tek icraatını bile eleştirmeye cesaret edemedi. Eleştiremezler, konuşamazlar çünkü eleştirmek, şaibesiz iş yapmayı gerektirir. 100 adet MHP'li tarafından finanse edildiği iddia edilen il binası konusunda bile tek kelime edemediler. Zaten sayın Bahçeli de il binasının temelini atma tenezzülünü bile göstermedi. Neden acaba? Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" şeklinde konuştu.

(SEK-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title