Haberler

Çankaya'da "Barış Aydın" Farkı

Abone Ol

TÜGİAD Ankara, ASİAD gibi STK'ların da başkanlığını yapan Başkent'in sevilen ve başarılı işadamı Barış Aydın'ın, AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı olması, yerel seçimlere renk getirdi.

TÜGİAD Ankara, ASİAD gibi STK'ların da başkanlığını yapan Başkent'in sevilen ve başarılı işadamı Barış Aydın'ın, AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı olması, yerel seçimlere renk getirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen törenle geçen hafta Cuma günü Ankara ve Türkiye'nin en önemli ilçesi kabul edilen Çankaya'ya belediye başkan adayı gösterilen Barış Aydın, 30 Mart yerel seçimlerine kadar kentin kangrene dönen tüm sorunlarını yapıcı yöntemlerle gündeme getirip, çözüm önerilerini paylaşacaklarını bildirdi.

Barış Aydın, güçlü bir ekip ve iş dünyasında başarısını kanıtlamış binlerle bu yarışa dahil olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Çankaya Türkiye'nin en önemli ilçesi. Türkiye'nin istisnasız en büyük, aynı zamanda belediyecilik anlamında birbirinden başarılı sayısız projeye imza atan partisinden Çankaya'ya aday olmak, bana ve ekibime büyük sorumluluk yüklüyor. Bu yarıştan mutlaka ama mutlaka başarılı çıkmalı, değişimi başlatarak Çankaya'nın makus talihini yenmeliyiz. Adaylığımın açıklandığı ilk günden beri kentin her dokusundan binlerce kişinin teveccühü ile karşılaştım. Bu zamana kadar gerek kendi iş alanımızda, gerekse STK'larda Ankara için yaptığımız çalışmaları, sosyal sorumluluk projelerimizi takip edenler, doğal olarak yaşadıkları kent adına umutlanmaya başladı. Bu kenti yönetecek kişi başarısını kanıtlamış, herkesi kucaklayan, vizyon sahibi olmalı. Onlar da bunun bilincinde. Bu nedenle gönül rahatlığı ve çok büyük motivasyonla seçim kampanyasına başlıyorum."

Çankaya'da çok sayıda STK temsilcisi ve kanaat önderi de destek ziyaretinde bulundukları Barış Aydın'ın vizyonu ile "Türkiye'nin en önemli ilçesine" heyecan getirdiğini ifade ediyorlar.

Aydın'ın bütünleştirici yapısı, sorunlara kısa sürede çözüm üretmesi ile öne çıktığını vurgulayan iş dünyası, Çankaya'da yerel yönetimde sorunların giderilmesinin Başkent'in ufkunu açacağını, hak ettiği yere gelmesini kolaylaştıracağını dile getiriyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Barış Aydın Türkiye Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Betül Tamercankayaicinbiz@gmail.com:

@ayseby tamolarak bahsettiğiniz güce sahip biri.STK çalışmaları sırası tanışıklığım var,şahsiyeti çok özel ve aydın bir kişilik. Partilerüstü kimliklerden olacağına inanıyorum.Sevgiyle kalın..

Yanıtla02
Ayse Irmakbegonvil_13@hotmail.com:

Bunca STK başkanlığı VATANDAŞIN derdinden anlar sanki.. Çankaya'da AK Parti? Kimlik olarak öne çıkarsa oyumuzu alır :0

Yanıtla02
aysebyfusun7777@gmail.com:

Sayın adaşım,Sarıgül gibi mi yani Hdp'den girse yine oylarız diyen var ya da Yavaş? O gücü sağlar mı?

00
Betül Tamercankayaicinbiz@gmail.com:

Çankaya'ya işadamlığından gelen bir başkanın çok faydalı olacağı inancındayım.Başarılar..

Yanıtla02
Betül Önalbtagtekin@hotmail.com:

Yarım kalan kesesini doldurmasın da gerisi hoş hepsi aynı!

00
ENDEREnderatac_1@hotmail.com:

Çankaya Ak parti wowww? Bu kadar başarıdan sonra CESUR ADAM VESSELAM Hadi Bakalım Pampa Kolay gelsiiiin X

Yanıtla01
aysebyfusun7777@gmail.com:

Belediye seçimlerinde partiye ideolojiye eğilim düştü.Aydın için de doğru bir zamanlama diye düşünüyorum. Seçime doğru herkes kartını açar :?

Yanıtla01
Betül Önalbtagtekin@hotmail.com:

Aydın ve çağdaş görünümlü! Geçmişine biraz bakınca da iş düny asında kuvvetli gibi Bir CHP'li olarak oyuma aday sürece bakıcaaz

Yanıtla01
Tumay Askıncıtumayaskinci@gmail.com:

Bir kere de Çankaya'ya musluklar açılsın! O hizmete biz de kanalım artık arkadaşlar..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title