Haberler

Çankaya'ya Yeni Basın Müdürü

Abone Ol

Çankaya Belediyesi'nde Görev Dağılımları Devam Ediyor. Geçtiğimiz Günlerde Başkan Yardımcılarını Seçen Başkan Bülent Tanık, Yeni Dönemde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne Şemsedin Durmuş'u Getirdi.

Çankaya Belediyesi’nde görev dağılımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcılarını seçen Başkan Bülent Tanık, yeni dönemde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne Şemsedin Durmuş’u getirdi.

1995-97 yılları arasında Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde, 1997-2000 yıları arasında da Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Durmuş, 2000-2004 yılları arasında da Eğitim ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü yürüttü. 2004 yılında Muzaffer Eryılmaz’ın Çankaya Belediye Başkanlığı görevine gelmesinden sonra görevinden kendi isteği ile ayrılan ve Bülent Tanık’ın belediye başkanlığı döneminde müdürlük ataması yapılan ilk isimlerden biri olan Durmuş, evli ve iki çocuk babası.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title