Haberler

Cemal Enginyurt, Sinan Oğan'a bu fotoğraf üzerinden yüklendi: Seni tokatla manyak ettiler

Güncelleme:
Abone Ol

2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini ilan eden Sinan Oğan, dün akşamdan beri tepkilerin odağında yer alıyor. Bugün bir canlı yayına katılan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Oğan'ın 2014 yılında Meclis'te AK Partililerle yaptığı kavgayı anımsatarak "Ey Sinan Oğan seni bu AK Partililer tokatla çarpa çarpa manyak ettiler. Nasıl bir araya gelirsin bu adamlarla sen?" dedi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2. tur oylamasında Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklayarak, "Bize ilk turda oy veren seçmenlerimizi de ikinci turda Sayın Erdoğan'ı desteklemeğe davet ediyorum." dedi.

"MANYAK ETTİLER SENİ"

Bu karar muhalefet kanadından birçok ismin tepkisini çekerken, dünya basını da haberlerinde Oğan'ın açıklamasına değindi. FOX TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, Oğan için çok sert ifadeler kullandı. Oğan'ın 4 Ağustos 2014'te Meclis'teki oturumda AK Partili vekillerle yaptığı kavgayı ve çekilen fotoğrafı hatırlatan Enginyurt, "Ey Sinan Oğan seni bu AK Partililer tokatla çarpa çarpa manyak ettiler. Nasıl bir araya gelirsin bu adamlarla sen?" dedi.

"MHP'NİN KAPISINDAN İÇERİ GİREMEZ"

MHP'de 40 yılının geçtiğini belirten Enginyurt, "Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezindeki xray cihazına Sinan Oğan'ın fotoğrafını koymuşlardır, Sinan o partide kapıdan içeri giremez! Bırak genel başkanlığı... Bir daha söylüyorum MHP genel merkezinde Sinan'ın resmi vardır! Ülkücüler, Türk milliyetçileri, MHP, öyle herkesin genel başkan olacağı bir yer değildir." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Demokrat Parti Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Serkan Aydemir:

Türkiye'de en son konuşmaya hakkı olan kim deseniz bu adam derim.

Yanıtla119149
ERKAN :

bana da sorsalar sen derim

5974
Arslaner:

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır derler ülkenin geleceği için Reisi desteklemesi çok olumlu bir hareket

Yanıtla8594
Birol akdağ:

Domuz etine ne oldu helal mi oldu bu seçim engin bey?

Yanıtla5788
David Termad:

Bu da bu ülkede siyasetçi işte. Bizim siyasetin kalitesinin yansıması

Yanıtla5654
hasan gazi yay:

Güzel dostluklar kavga sonrası başlar. Duymadınmı enginyurt

Yanıtla4938
erkan yüksel:

SENIDE IYI TOKATLAMISLAR :))

713
pusatalfa:

Ya bide ağzından güzel söz çıksın ortalığı velvelelye verip sonrada siyasi ahlak ve nezaketten bahsediyorsun. Olmuyor böyle

Yanıtla3046
pusatalfa:

Cemal enginyurt işin gücün şiddet. başka bildiğin bir şey yok

Yanıtla2748
Ahmet Akyol:

Cemal ENGİNYURT şuan ittifak yaptığı ortakları hakkında demediğini bırakmamıştı. 180 derece dönüş buna derler.

Yanıtla2348
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title