Haberler

CHP'de Gürbüz Çapan'ın Adaylığı Kesinleşti

Güncelleme:
Abone Ol

Yargıtay tarafından 5 yıllık hapis cezası onanan Gürbüz Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'a 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve rüşvet almak' suçundan İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği 5 yıl hapis cezasını onamıştı.

CHP, KESİN KARARINI VERDİ

Bu karar sonrası CHP'nin Gürbüz Çapan'ın adaylığını geri çekeceği yönünde yorumlar yapılmıştı. Ancak bugün İstanbul'un ilçelerinde adayların kesinleşmesinin ardından, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı için Gürbüz Çapan ismi üzerinde kesin karar kılındı.

SON GÜN 18 ŞUBAT

Çapan, cezanın kesinleşmesi halinde belediye başkan adayı olamayacak. CHP yönetiminin Çapan'a verilen bu ceza nedeniyle Esenyurt Belediye Başkan adaylığı için başka bir isim bildirebileceği belirtiliyor. Seçim takvimine göre siyasi partilerin belediye başkan adaylarını YSK'ya 18 Şubat 2014 salı günü saat 17.00'ye kadar bildirmesi gerekiyor.

"BEN TABUTUMU KOYUYORUM"

Çapan, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda bir miting düzenlenen mitingde "Birinci göreviniz bu pis suratlıları, kara kalplileri buradan kovmaktır. Ne olursa olsun... Çıkıyor sahte kabadayı kefenle yola çıktığını söylüyor. Niye mahkemelerle, hakimle, savcıyla oynuyorsun? Niye her gün polis tayini yapıyorsun? Hadi ölümü ve kefeni göze almıştın? Ben tabutumu koyuyorum. Tabutumu koyacağım, kaldıracaksınız. Bunu Türkiye, İstanbul, Esenyurt görecek. Önce esenyurt'u sonra İstanbul'u ve arkasından Türkiye'yi temizleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Gürbüz Çapan İstanbul Yargıtay Esenyurt Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

görmüş-geçirmişerkochalit@gmail.com:

böyle bir hırsızı tekrardan aday gösteren chp bence gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştır.

Yanıtla535
KARDELENayaz.1961@hotmail.com:

esenyurta gürbüz çapandan başka adammı yoktu aday yapacak yazıklar olsun chp yönetimine

Yanıtla828
MURATmuratti_22@hotmail.com:

SİZENE ANLAMADIM HERŞEYE KARIŞIYORSUNUZ NE PİS İNSANLARSINIZ YAW ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ

00
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

BÖYLE HIRSIZ TERÖRİST DÜŞKÜNÜ BİR ADAM GELDE OYUNU KADIOĞLUNA VERME

Yanıtla826
VATANSEVERbjk.olcaygul@gmail.com:

pkk nın esenyurtda yuvalanmasına sebep olan teröristlere kucak açan gürbüz çapa.......Vay be ATATÜRKÜN partisine bak....

Yanıtla1023
GAKKOyasin1999@freenet.de:

MEMLEKETİ BU HANZOLARA TESLİM EDERSEK VAY HALİMİZE .KAMALIN YEGENİMİ BUDA ACABA MERAK ETTİM

Yanıtla1122
TANERsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Chp seçmenleri dünya da türüne rastlanmayacak tek örnektir.. Chp liler adayların kim olduğuna bakmaz chp ye oy verirler hatta o bölgelerde chp aday göstemese bile olmayan adaya bile oy verirler çünkü kendileri robottur millete koyun yaftası yaparlar ama kendileri parti değil sanki takım tutuyorlar ... Kime oy verdiklerini bilmezler sadece chp ye oy atarlar isterse chp odunu aday göstersin önemli değil :) Çünkü chpliler koyundur :)

Yanıtla823
bedir cancanbedir@hotmail.com:

Desene akp secmeni gibi...

00
Kemal Mertkemal@fayteks.com:

Taner Arkadaşım CHP tanıdık bir çok Arkadaşım var ve bir Siyasi Tartışmada Aynen şu soruyu yönelttim Siz CHP Deki Genel başkana mı Belediye başkanlarına mı Yoksa Atatürk'mi oy veriyorsunuz Ve biraz düşündükten sonra Cevap şu Atatürk'e Veriyoruz onun kurduğu parti peki şuan CHP yönetecek kim ? Atatürk mü dediğim de Cevap yok sonra Peki bir var sayım yapalım başbakan olmaz da yardımcıları Davutoğlu veya Arınç Parti den İstifa etti CHP geçti görüşlerini biliyorsunuz Yine CHP oy vereceksiniz evet Veririz bizim için kim olduğu önemli değil dediler :) Düşün 40 böyle düşünüyorsa bunların Bu parti zaten hep yolsuzluklar hırsızlıklar la mücadele eder ve hiç bir zaman iktidar olamaz

00
GAKKOyasin1999@freenet.de:

KEMAL BEY BU ADAMI ÇOK ARAMIŞMI ACABA BENZERLİK VAR ARALARINDA

Yanıtla1118
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title