Haberler

CHP Genel Başkanı Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'la makamında görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede CHP Genel Başkanı Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Ensar Aytekin eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'la makamında görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede CHP Genel Başkanı Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Ensar Aytekin eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Selin Sayek Böke Ensar Aytekin İşçi Partisi Deniz Yücel Deniz Yücel Özgür Özel Erkan Baş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title