Haberler

CHP'li Eren Erdem: Erdoğan'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'li Erdem, Ankara'daki saldırının yankıları sürerken, Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası sözlerini hatırlattı ve ekledi: Açıklamalarının tamamen arkasındayım.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin hükümeti suçlayarak, "Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar" dedi.

"PYD'NİN SIZMA YAPTIĞI RAPORDA"

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında istihbarat raporu olduğunu söylediği bir belge gösteren CHP'li Eren Erdem, "Raporda 'DAEŞ terör örgütü Türkiye'de askeri bölgelere yönelik saldırı hesabı içindedir.' PYD'ye ait terör unsurlarının da böyle bir saldırı adına sızma yaptığı raporda vurgulanmış. Tarihi 20 Ocak 2016" dedi.

"KİMSEYİ KANDIRMASINLAR"

Raporda PYD mensuplarının sızma girişiminde olacaklarının yazdığını kaydeden Erdem, "20 Ocak tarihli, aradan 17 gün geçiyor Ankara'da Genelkurmay'a birkaç metre, Meclis'e 5 dakika mesafede patlama gerçekleşiyor. Bu raporu yayınlayan ve bu rapor üzerinden askerlerimizi ikaz eden istihbarat, PYD'nin askeri birliklere yönelik saldırı yapacağını söyleyen istihbarat neden bir tedbir almamıştır. Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar. İstihbarat teşkilatları muhalefet partilerini dinlemekten, muhalefeti gözetlemekten bu ülkeyi korumaya fırsat bulamıyor. Saldırı gerçekleşiyor, önce Twitter engelleniyor. Twitter'ı engelleyeceğine terörü engelle" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası "Siz bu insanları niye takip etmediniz, sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu?" dediğini iddia eden ve konuşmasını dinleten Erdem, "Sayın Cumhurbaşkanının bu sözlerinin tamamen arkasındayım ve imzamı atıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerinin altına bu kadar içtenlikle imza atacağımı tahmin etmiyordum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Eren Erdem Türkiye Twitter Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Türk Kürt Kardeştir.Mobil-IOS:

Siyaset yapacak söz kalmadı mı adamlarınız bi terör olayı yaparak ancak üzerinden siyaset yaparsınız yoksa tıkanıp duruyorsunuz..bu güzelim ülkeye faydanızı gösterin yapılan projeler üzerinden Türkiye'ye destek olun ancak bi olay olsunda iktidarı topa tutalım ..iktidar bugün var yarın yok olan bu ülkeye oluyor ..siyasette bireysele dönük yapmayın ülkenin çıkarları doğrultusunda konuşun ..ülkeyi düşünün ..

Yanıtla00
rus kopeğuMobil-ANDROID:

sen git rusyaya ordan turkiyeyi kotule burdan etkili olmuyor

Yanıtla00
sapMobil-IOS:

üzülüyorum bu adamlar vergimizden para kazanıyor.

Yanıtla00
sapMobil-IOS:

geri zekalılara kaldı parti

Yanıtla00
DOGRU OLACAKSINMobil-IOS:

Böyle vekil olmaz aldıg mayış haram olsun sana ve senin gibi vatan hayinlerine ALLAH zizlere cezanızı verecek

Yanıtla00
BU Mobil-ANDROID:

BU RUSYA'YA GİTMEMİŞ MİYDİD RUS VATANDAŞLIĞINA BAŞVURU KABUL GÖRMEMİŞ GALİBA.

Yanıtla00
eymirMobil-ANDROID:

agziyla konusmayan hain mayan bozuk senin haram olsun sana haramdan anlamaz vekilmis hah

Yanıtla00
çağatay Mobil-ANDROID:

Geri zekalılar bu ülkeyi kim yönetiyor. tabi ki sorumlu yonetenlerdir

Yanıtla00
omarMobil-ANDROID:

senden ala vatan haini mi olur bunun gibi kizilbaş vatan hainleri dolmuş güzel ülkemde

Yanıtla00
akp siz müslüman Mobil-IOS:

Yav kardeşim sen bu koyunları niye rahatsız ediyon bırak yatsınlar ne zaman ülke bölünür o zaman uyanır koyunlar sessiz ol tepki verme isyan etme iktidarın açıklarını söyleme hep övv iktidarı yol yaptı havaalanı yaptı hep böyle konuş iktidar övülmeyi hakkediyor çünkü cumhurbaşkanımız namaz kılıyor,kuran okuyor daha ne istiyorsun

Yanıtla00
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title