Haberler

CHP Keşap İlçe Teşkilatı İlçe Adliyesinin Kapatılmaması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Abone Ol

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu'nun 15/06/2012 tarih ve 347 sayılı kararı ile 22/06/2012 tarihli ve 383 sayılı kararları sonucu bir başka adli teşkilatla birleştirilmesine karar verilen adliyeler arasında yer alan Giresun'un Keşap...

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu'nun 15/06/2012 tarih ve 347 sayılı kararı ile 22/06/2012 tarihli ve 383 sayılı kararları sonucu bir başka adli teşkilatla birleştirilmesine karar verilen adliyeler arasında yer alan Giresun'un Keşap İlçe Adliyesi'nin kapatılmasına CHP'den tepki geldi.

CHP Keşap İlçe Teşkilatı kapatılacak olan adliyenin kapatılmaması için imza kampanyası düzenlendi. 3 bin 500 imza toplayan CHP Keşap ilçe Teşkilatı bugün basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Keşap ilçe Teşkilatı Başkanı Metin Öztürk düzenlediği basın toplantısında, "Önce Askerlik Şubesi, Özel İdare, Tapu ve Kadostro müdürlükleri ilçemizden taşınmızdı. Şimdi ise Keşap Adliyesi'ni elimizden alıyorlar. Dört yıl önce 26 bin 500 olan ilçe genel nüfusumuz 20 bin 244'e geriledi. Nüfus kaybının önüne geçilmesi gerekirken resmi kurumlarımız bir bir taşınıp ilçemiz köyleştiriliyor. Bakanlar Kurulu toplantısında kapatılan 146 ilçe Adliyesi'nden 44'ü ilçe adliyesine tekrar kavuşmuştur. Üzülerek söylüyorum ki Keşap ilçemize sahip çıkan bir iktidar partisi milletvekili olmamıştır. Biz de CHP İlçe Örgütü olarak taşın altına elimizi koyduk ve imza kampanyası başlattık. Halkımızı bilgilendirmek adına parti binamıza afişler astık. İmza kampanyasında gördük ki hangi partiden olursa olsun halkımız bize destek verdi. Bir haftada 3 bin 500 imza topladık. Burdan tüm parti örgütlerine, sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum. Gün Keşapımız için, çocuklarımızın geleceği için birlik olma günüdür. Gelin hep birlikte çalışalım ve Adliyemize tekrar kavuşalım" dedi.

CHP Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk'ün basın toplantısına, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve partililer katıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Metin Öztürk Giresun Keşap Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title