Haberler

CHP Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş Kimdir?

Güncelleme:
Abone Ol

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkan adayı Mustafa Altıntaş oldu. Peki, Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkan adayı olan Mustafa Altıntaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kemal Kılıçtaroğlu'nun açıkladığı listeye göre 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkan adayı Mustafa Altıntaş oldu. Peki, CHP Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkan adayı olan Mustafa Altıntaş kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Mustafa Altıntaş hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN MUSTAFA ALTINTAŞ KİMDİR?

Mustafa Altıntaş, 1985 yılında Lüleburgaz'da dünyaya geldi. 30 yıldır Ahmetbey'de ikamet eden Altıntaş, ilk ve ortaöğrenimini Ahmetbey'de, lise eğitimini Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini; Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu - Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı.

5 YIL MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİR YARDIMCILIĞI YAPTI

Üniversite mezunu olan Mustafa Altıntaş, meslek hayatına muhasebeci ve mali müşavir yardımcılığı ile başladı. 5 yıl bu sektörde çalışan Altıntaş, ardından dünyanın en büyük yağ üreticilerinden olan BUNGE Gıda San. A.Ş.'de satınalma sorumluluğu görevinde bulundu. Belediye başkanı seçilmeden önce 2 yıl, aile işletmesinde esnaflık yapan Mustafa Altıntaş, 15 yıl biçerdöver operatörlüğü ve çiftçilik de yaptı.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, %56 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilen Altıntaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden CHP'den Ahmetbey Belediye Başkan adayı oldu. Mustafa Altıntaş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Lüleburgaz Altıntaş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title