Haberler

CHP'li belediye başkanından ziraat mühendisi kadına skandal hareket

Güncelleme:
Abone Ol

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, bir laboratuvar ziyaretinde sunum yapan ziraat mühendisi kadın çalışanın elini cebinden çıkarmasını istedi. Bu durum sosyal medyada büyük yankı buldu. Vatandaşlar, bu davranışın saygısızlık olduğunu ifade ederek Başkan Doğan'a tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partili Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, özel bir laboratuvarı ziyarete gitti. Bu sırada laboratuvardaki ziraat mühendisi kadın çalışan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a sunum gerçekleştirdi. Sunum sırasında bir elini önlüğünün cebine koyan kadına Doğan'dan beklenmedik tepki geldi. Doğan, sunum yapan çalışanın bir anda elini cebinden çıkartmasını isteyince ortam buz kesti.

İZLEYENLER TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a tepki gecikmedi. Vatandaşlar, "Hareket kaba ve ilkel!", "Bir makama ulaşan herkes başkalaşıyor. Çalışanın eli cebinde olsa ne olur olmasa ne olur?" diyerek yapılanın saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Ali Doğan Politika Kadın Sosyal Medya Kadın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (76)

Ibrahim Ozturk:

Chpkkyı sevmem ama başkan haklı sonuna kadar

Yanıtla985275
Src Ars:

bence başkan haklı, saygı gösterilmesi gerek

Yanıtla780330
ayhan kaya:

chp yi sevmem ama başkan yerden göğe kadar haksız , sen kimsin ki buna mudahale ediyorsun , chp zihniyetinin tezahürü kendini herkesten üstun görme hastalığı

Yanıtla284585
Harun Harun:

O kadın sunum yaparken kendini o şekilde daha rahat hissettiği için istemsizce koymuştur o eli önlük cebine.saygı ile ne alakası var bunun. Biraz empati yapın lütfen. Saygısızlık yapmak istese orda başkana tepkisini verirdi.

Yanıtla51643
BARBAROS:

Ne oldum delisi hastalığı ülkemizde yaygın olan hastalıklardandır. Domuz virüsünden sonra gelir....

Yanıtla52571
Yusuf ODEMIS:

Saygı hakedene gösterilir

Yanıtla70461
Emrehan Ozgen:

Şekilci insanlar! Bıktık artık sizlerden!

Yanıtla45466
Caner Alp:

Bu egolu insanlara ayar olmaya başladım. Seni halk seçmedi mi halkı niye bu kadar aşağı görürsün. Ne var yani kadın bir saygısızlık mı yapmıştı.

Yanıtla27407
BARBAROS:

Domuz gribi temas ve damlacık yoluyla Ne oldum delisi hastalığı makam sahibi olma yoluyla bulaşan bulaşıcı bir hastalıktır. Ülkemizde yaygındır. Bu hastalık diğer Avrupa devletlerinde görünme oranı çok düşüktür

Yanıtla23268
Cüneyt Özbay:

ne var bunda yani eli cebinde sunummu yapılır kızda heycanindan yapmış haber yapmaya gerek bile yok başka işiniz gucunuzde yok zate

Yanıtla64154
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title