Haberler

CHP Lideri Özgür Özel ve Alman SPD Başkanı Klingbeil Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Sosyal Demokrat Parti Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Anıtkabir'i ziyaret ederek, Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Klingbeil, deftere yazdığı mesajla Türk ve Alman halkları arasındaki kardeşlik duygularına vurgu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

CHP lideri Özgür Özel, Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine gelen CHP lideri Özel ve Klingbeil, burada Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Özel ve Klingbeil, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Klingbeil, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak, deftere şunları yazdı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, günümüzün modern ve eşitlikçi toplumunu kuran Mustafa Kemal Atatürk'e saygıyla. Türk ve Alman halklarını yıllardır bağlayan kardeşlik duygularına büyük teşekkürlerimle."

CHP lideri Özel ve Klingbeil, törenin ardından CHP'nin ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarına da çiçek bıraktı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Uluslararası İlişkiler Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Kemal Atatürk Özgür Özel Anıtkabir Politika Almanya Dünya Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title