Haberler

CHP Milletvekilleri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Ziyarette milletvekillerine, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti. Nazik ev sahipliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden milletvekilleri Tahtasız ve Yavuzyılmaz, Eskişehir'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ı makamında ağırladı. Ziyarette milletvekillerine, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti.

Nazik ev sahipliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden milletvekilleri Tahtasız ve Yavuzyılmaz, Eskişehir'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

Kaynak: ANKA / Politika

Deniz Yavuzyılmaz Yılmaz Büyükerşen Mehmet Tahtasız Milletvekili Eskişehir Zonguldak Çorum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title