Haberler

CHP PM üyesinden olay iddia: Bahçeli'nin erken seçim talebi var ama tek bir şarta bağlı

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'nin birinci çıktığı 31 Mart yerel seçimleri sonrası gündemdeki yerini koruyan erken seçim iddialarını köpürten bir açıklama geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim talebi olduğunu öne süren CHP PM üyesi Gamze Pamuk, "Bana bunu aktaran MHP kaynaklarım bunu bir şarta bağladı. İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nda bir değişim olursa, oradaki MHP'li kadrolar tasfiye edilirse Devlet bey erken seçim çağrısında bulunabilir" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden CHP'nin yüzde 37,7 ile birinci parti çıkması siyaset sahnesinde taşları yerinden oynattı. Seçimin ardından gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmeleri de değişimin mesajı olarak yorumlanırken erken seçim iddiaları da gündemdeki yerini koruyor.

CANLI YAYINA DAMGA VURAN İDDİA

Halk TV'de yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan CHP PM üyesi Gamze Pamuk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim talebi olduğunu öne sürdü.

CHP PM üyesinden olay iddia: Bahçeli'nin erken seçim talebi var ama tek bir şarta bağlıCHP PM üyesi Gamze Pamuk.

"MHP'Lİ KADROLAR TASFİYE EDİLİRSE ÇAĞRIDA BULANABİLİR"

MHP'li kaynaklarından böyle bir bilgiye eriştiğini aktaran Pamuk "Bana bunu aktaran kaynaklarım bunu bir şarta bağladı. İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nda bir değişim olursa, oradaki MHP'li kadrolar tasfiye edilirse Devlet Bey erken seçim çağrısında bulunabilir" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanlığı Adalet Bakanlığı Devlet Bahçeli Politika Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Safe Safer:

Yaw işiniz gücünüz fitne

Yanıtla4632
oğuz şengül:

ne fitnesi erken seçim şart bir dahaki seçimi beklersek tr diye bir yer kalmıyacak bu gidişle berbat yönetiyorlar her şeyde asırı vasatlar olan bizlere gençliğe oluyor yeni kan lazım artık yeter arkadaş çeyrek asır bir adamı çektiğimiz offff

21
sade vatandaş:

eğer bu söz doğruysa ülkede adaletin bir partinin tekeli ve kontolü altında yönetildiğinin itirafıdır

Yanıtla633
Sübhanallah:

Her şey menfaat üzerine kurulu, olursa olur olmazsa sen bilirsin

Yanıtla324
Sübhanallah:

Nereden çıktı bu şimdi erken seçim , herhalde bu meselelerin konuşulması için ortam oluştu. Olan bize oluyor

Yanıtla1011
Ali Çelik:

Zaten erken seçime gitmek için emeklide yaptığınız zulüm bundan Ama malefet bu tuzağa düşer mi bilemem

Yanıtla27
Dağıstan:

Hadi canım sende. Yeter sayıyı bulamadığı için Chp , erken seçim isteyemiyor. belki de yönetimin daha da batmasını istiyor ama her halukarda olan vatandaşa oluyor..

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title