Haberler

CHP Şanlıurfa İl Başkanından Hırsız Tepkisi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, "Bir ilde hırsızlık oluyorsa, o ayıp, onu engellemeyen kamu görevlilerinindir" dedi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, geçen hafta kente gelen parti heyetini taşıyan 2 otobüste meydana gelen hırsızlık olayının halen aydınlatılmamasına tepki gösterdi. Otobüse giren hırsız ya da hırsızların her yeri karıştırdığını söyleyen Karataş, "Bir ilde hırsızlık oluyorsa, o ayıp, onu engellemeyen kamu görevlilerinindir" dedi.

Geçen hafta, 'Doğu ve Batının Buluşması' projesi kapsamında CHP'nin 9 ilden 11 milletvekili ile Ege Bölgesi'ndeki bazı illerin üyeleri temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. CHP'lileri taşıyan 2 otobüs, park edildiği yerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Partililere ait özel eşyanın çalındığı olayın halen aydınlatılmaması üzerine CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, bugün öğle saatlerinde parti binasında basın toplantısı düzenledi. Şüphelilerin halen yakalanmadığını belirten Karataş, şöyle konuştu:

"Partililerimizi taşıyan otobüsü emniyet güçlerine bildirerek park ettik. Partililerimizle yaptığımız görüşmelerde, hırsız ya da hırsızların sadece partililerimizin değerli eşyalarını karıştırmakla yetinmediği ve otobüsün her yeri karıştırdığı şeklindedir. Her taraf neden karıştırıldı? Bu bize bu işin altında başka bir şey olduğunu düşündürüyor. Biz bu olayın fazla duyulmasını istemiyorduk. Gerekli bilgiyi partimiz merkezine bildirdik ve inceleme yapılmasını istedik. Bizce bu olay basit bir hırsızlık değildir. En azından böyle bir şüphemiz var. Hırsızlık olayı olsa bile bu ayıp onu engellemeyen kamu görevlilerinindir. Hırsızları beklemek CHP'nin görevi değildir." - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ferhat Karataş Şanlıurfa Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title