Haberler

CHP'yi karıştıracak iddia: Kılıçdaroğlu'na "Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim" teklifi yaptılar

Güncelleme:
Abone Ol

31 Mart seçimlerinden yüzde 37.7 ile birinci parti çıkan CHP'de eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu gerek yaptığı açıklamalar gerekse hamleleriyle tartışma yaratmaya devam ediyor. Ankara kulislerine düşen son iddiaya göre bir CHP'li yönetici eski Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp "Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim" teklifinde bulundu ve Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi.

Seçimlerden birinci parti çıkarak büyük kazanım elde eden CHP'de eski Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofis açıp siyaset sahnesinde kalma ısrarı ve paylaşımları parti içinde kriz yaratmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirdiği iddia edilen bir görüşme ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i bir hayli kızdıracak cinsten...

ANKARA BU GÖRÜŞMEYİ KONUŞUYOR

Ankara kulislerinde konuşulan bir görüşmeyi aktaran Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, "Bir CHP'li Kılıçdaroğlu'yla görüştü ve Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirmek için Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi" ifadelerini kullandı.

"CHP ERDOĞAN'IN ROTASINA GİRECEK"

Siyaset sahnesinden kopmayan ve CHP'liler başta olmak üzere siyasetin önemli isimleriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde CHP'de halen önemli bir görevde olan bir isimle görüştüğünü belirten Terkoğlu, "CHP'li yönetici, Kılıçdaroğlu'na ilginç bir öneride bulunmuş. CHP'nin muhalefet olmaktan çıkacağını, Erdoğan'ın rotasına gireceğini savunan CHP yöneticisi, kasım ayındaki tüzük kurultayının seçimli hale gelmesini, Ekrem İmamoğlu'nun CHP genel başkan adayı olarak Özgür Özel'in karşısına çıkmasını, Kılıçdaroğlu'nun da anlaşarak İmamoğlu'na destek vermesini istemiş" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞEN İSİM İDDİAYI DOĞRULADI

Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP'li yöneticiyi aradığını ve iddiaların doğrulandığını belirten Terkoğlu, CHP'li ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arife günü yaptığı "Kibarlıktan anlamayanlar İstanbul'da basın toplantısı yaptılar ve orada belli ki birilerinin etkisi altında kaldılar" açıklamasıyla İmamoğlu'nu hedef almasını hatırlattığını söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEĞİM"

CHP'li yöneticinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığının tepki çekeceğini ama CHP'yi yeniden Erdoğan karşıtı rotaya sokmak için İmamoğlu ile anlaşması gerektiğini söylediği öne sürüldü. CHP'li ismin bunun için önümüzdeki günlerde İmamoğlu ile de görüşeceğini, önerisini ona da anlatacağını aktardığı ifade ediliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Gündem Ankara Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Mustafa TekkaleMMM:

Mantıklı değil. İmamoğlu zaten marka olmuş artık ne olduğu önemli değil

Yanıtla16248
HOZKAN:

Ne markası. Hiç bir şey yapmadan devletin yaptığı hizmetleri sahiplenen ve çok şey yaptım diye övünen markamı...

74204
YalancıSavar:

Evet gerçekten bir marka olmuş. Yalan deyince ilk akla gelen marka İmamooğlu

43144
Genco:

Bence CHP’nin seçim kaybetmesi açısından çok mantıklı.. İmamoğlu sıfır hizmet ile çok iyi bir iz bıraktı ve bu anlamda da evet gerçekten marka oldu..

37131
Sezgin Sezgin:

Hala İmamoğlu ne hizmet yaptı diyorlar...Hiç hizmet yapmadı diyelim önemli olan bu değil ki ..Ben muhalifim benim derdim öncelikle hizmet değil...Akp den kurtulmak...Bu ülkeyi de akp den kurtaracak tek isim İmamoğlu... bütün muhalif seçmen de böyle düşünüyor..önce ülkeyi akp den bi kurtarsın şu ülkeye önce adalet hukuk gelsin sonra hizmete bakarız

11034
HOZKAN:

Allah bu ülkeyi İmamoğlu gibi işi gücü hizmet dışında her şey olan insanlardan korusun.

Yanıtla47141
Spartacüs MartinLuther:

Yap işlet devretle hizmet yaptığını sananlar mı diyor bunu

6522
Sezgin Sezgin:

Ya seninkiler hizmet yapıyor son 6 yıldır.. Yasalar ekonomi..enflasyon ve hukuk yerlerde olmazdı zaten..Var olan zaten hizmet yaptığı yok varsın İmamoğlu da yapmasın.. nüfusun yüzde 54 ü açlık sınırının altında yaşıyor..bu ülkeye yaptığınız hizmet bu

5117
Vatansever:

Aminnnnn

01
Demir Acer:

İmamoğlu gelmesinde kim gelirse gelsin önemli değil

Yanıtla3191
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title