Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM Genel Kurulu'nda "AK Parti hırsızlık yapıyor" sözlerine kızan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk atmıştı. Meclis'teki gerginliğe dair görüntüler kamuoyunda infial yaratırken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Karaismailoğlu'nu tebrik edip "Oflu duruşuna, ellerine sağlık" dedi.

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Ali Bozan'ın hakaretleri sonrası milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıkmıştı. Arbede sırasında Bozan'ın yere düştüğü ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı görülmüştü.

Karaismailoğlu'nun yumruk ve tekme attığı kareler kamuoyunda tartışmalara neden olurken, AK Partili vekile dikkat çeken bir isimden destek geldi.

SARAL'DAN KARAİSMAİLOĞLU'NA DESTEK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, "Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ve AK Parti Trabzon Milletvekili Sayın Adil Karaismailoğlu hemşehrimi terör yuvası DEM'in mensubu Ali Bozan'a hak ettiği muameleyle cevap vermesinden dolayı yürekten kutluyorum. Oflu duruşuna, ellerine sağlık" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlıkCumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral.

NE OLMUŞTU?

Meclis Genel Kurulu'nda İYİ Parti'nin grup önerisi görüşülürken DEM Parti adına grup konuşmasını yapan Ali Bozan, kürsüde şu ifadeleri kullanmıştı; "Önergenin konusu vergi, Meclis'in gündemi vergi. En son bu kürsüye geldiğimde AK Parti sıralarını yaptıklarından dolayı alkışlamıştım ama bu sefer heveslenmeyin, alkışlamayacağım sizi. Çünkü anlatsak, izah etsek, yuh çeksek de anlamıyorsunuz, bir noktaya gelince de utanmıyorsunuz. Konumuz vergi, emeklinin cebinden çaldığınız... Düşünün siz, maaşınızı çeken bir emeklisiniz, arkadan geldiği biri maaşınızı çaldı. Böyle bir durumda ne yaparsınız,bağırırsınız 'hırsız var, hırsız var' dersiniz, polise gider şikayetçi olursunuz. Bu hırsızı dava edersiniz. Bunu TÜİK sayesindeAK Parti her ay yapıyor. İşçinin, memurun, emeklinin cebinden her ay düzenli şekilde çalıyor. İşçinin, memurun sesi duyulmuyor. Ben buradan cebinden maaşı çalınan yurttaş adına bağırmak istiyorum; hırsız var, hırsız var, hırsız var. AK Parti hırsızlık yapıyor, AK Parti hırsızlık yapıyor."

AK Partili milletvekilleri Bozan'ın bu sözlerine önce "Aynaya bak" daha sonra, "Sen de terbiyesiz, ahlaksızsın" karşılığı verdi. Bozan da "Terbiyesiz de sizsiniz, ahlaksız da. Bir defa çıkın buraya, ben 'hırsızsınız' diyorum, deyin ki 'biz hırsız değiliz'. Kendinizi ifade etmekten acizsiniz. O yüzden ağzınız pislik kokuyor o yüzden" dedi. Daha sonra AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Bozan'a doğru yürüyerek DEM Partili milletvekiline tokat attı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Tbmm Genel Kurulu Milletvekili DEM Parti Hırsızlık Ali Bozan Politika AK Parti Trabzon Gündem Mersin Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

Yusuf ODEMIS:

Ellerine sağlık OFLiii

Yanıtla592435
Edin Culmus:

Hak etti hak etmedi bir tarafa: bunlar kendini kontrol etmezse halk ne yapsın? Nasıl bir örneksin? Bana biraz muz devleti andırıyor

88344
Birşey demedimki:

Sonra diyorlar ki bizi neden AB ye almıyorlar. AB ne yapsın gelişmemiş Ortadoğu ülkesini....

2446
Xeyati 2:

çok vahim devletsin boksör değil.eger bir yanlışlık varsa yasalar var

Yanıtla290644
HALİS ER:

çok güzel yapmış ellerinden öperim

Yanıtla546372
ufka dair:

2mi öp

87196
sdsfs dfsa:

Ufka dair validenin yolla öptürürüz

5932
Sena Eczanesi:

eline sağlık vekilim

Yanıtla440272
Muzaffer Karaman:

Pekı tam tersı olsaydı o zaman ne dıyecektık. Yumruk atmanın nesını savunuyorsunuz cok garıp bır durum

71327
Ata_Mete:

Yap,işlet,devretçi bakanımız

Yanıtla84341
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title