Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de kabul ettiği Sinan Ateş'in eşine söz vermiş

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etti. Görüşmede Ateş'in çocuklarının yaşadıkları acıyı ifade ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukların anlattıklarından etkilenerek cinayetin takipçisi olacağının ve bu meselenin sonuna kadar gideceğinin sözünü verdiği iddia edildi.

30 Aralık 2022 yılında Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeden dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı. Erdoğan'ın, Ayşe Ateş'e cinayetin aydınlatılması için söz verdiği öğrenildi.

ERDOĞAN, ATEŞ'İN KIZLARININ ANLATTIKLARINDAN ETKİLENDİ

Yeniçağ'ın aktardığına göre, Sinan Ateş'in 2 kızı, babalarının öldürülmesinin ardından yaşadıkları zorlu süreci ve acıyı Erdoğan ile paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise çocukların anlattıklarına kayıtsız kalmayarak etkilendi. Öte yandan Ayşe Ateş'e Sinan Ateş cinayetinin takipçisi olacağının ve bu meselenin sonuna kadar gideceğinin sözünü verdiği öne sürüldü.

"BENİ VE KIZLARIMI UZUN UZUN DİNLEDİ"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Ayşe Ateş, "Beni ve kızlarımı gerçekten uzun uzun dinledi. Kızlarım da uzun bir konuşma yaptılar, sohbet ettiler kendisiyle. Durumu anlattım, izah ettim, dosya hakkında konuştuk." ifadelerini kullanmıştı.

"GEREKENİN HIZLI ŞEKİLDE YAPILACAĞINI SÖYLEDİ"

Ateş, "Çok memnun bir şekilde yanından ayrıldık, mutlu bir şekilde kızlarım da. Deyim yerindeyse dertleştik aslında, o havada bir görüşme geçti. Kendisi de gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağını söyledi." dedi.

GÖRÜŞMEDE ADALET BAKANI DA YER ALDI

Ayşe Ateş, görüşme sonrası sosyal medya hesabından da yazılı bir açıklama yaparak "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, beni ve kızlarımı makamında kabul etti. Büyük bir nezaketle ağırladığı ve yaklaşık 1,5 saat boyunca süren görüşmeye Sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanımızın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Sayın Cumhurbaşkanımız beni ve kızlarımı tek tek dinledi. Kızlarıma hediye verdi. Şahsına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Sinan Ateş Ayşe Ateş Politika Beştepe Güncel Kurban Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

kripto para:

ne yazarsam mahkemelik olmam diye dusunenler begenebilirmi

Yanıtla34120
sade vatandaş:

el ezher üniversitesinin verdiği fetvaya göre tutulamayacak özü vermek caiz değildir

02
Bay Che:

ee reis ortağını satacakmı yani.yoksa katil azmettirici hepsi biliniyor.

Yanıtla3392
Selim Güler:

Bay che gizli isim kullaniyorsun .Sen nerden biliyorsun?Bilip bilmeden yazma derim

1312
Mehmet Kutl:

Takipçisimi olacak yapma yaa komiksiniz ....!

Yanıtla4156
Nayci İbrahim:

HAH ŞİMDİ GÜCCÜK ORTAK DÜŞÜNSÜN AKIBETİNİ...

Yanıtla2965
Fatih Erdem:

Sayın cumhurbaşkanımız bizzat kendisinin takipçisi olacağını ve bu suikastı en kısa zamanda aydınlatmak için söz vermiş ise bu suikastı isteyen, planlayan, uygulayan, uygulayanlara yardım ve yataklık eden, delilleri karartan, olayın aydınlatılmasını engelleyen ve bu cinayete alkış tutan destek verenler sıkı durun inşallah olay tüm detaylarıyla aydınlanacak ve tüm suçlular cezalarını çekecektir.

Yanıtla1258
ASD:

NORMALDE CB DEVREYE GİRMESİNE BİLE GEREK OLMAMASI GEREKİRKEN...

030
Ali:

Neden şenyaşar ailesine söz vermiyorsun.

Yanıtla1333
Sabahattin Polat :

Onlar mazlum ve gariban insanlar.

37
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title