Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biraz kafanı çalıştır" dediği ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü için "Gidiyor bay bay Kemal'i ziyaret ediyor. Ayıptır, biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin. Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır" sözleriyle eleştirdiği ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'i Külliye'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'i Külliye'de kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul basına kapalı gerçekleşti.

"BİRAZ KAFANI ÇALIŞTIR" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında ABD Büyükelçisi Jeff Flake'in Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesine tepki göstererek "Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım. Biden'ın buradaki büyükelçisi ne yapıyor? Gidiyor bay bay Kemal'i ziyaret ediyor. Ayıptır, biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin. Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biraz kafanı çalıştır' dediği ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü

"HANGİ YÜZLE RANDEVU İSTEYECEKSİN?"

Açıklamasının devamında "Sen bundan sonra hangi yüzle Cumhurbaşkanı'ndan randevu isteyeceksin?" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamlamıştı: "Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, bunu öğreneceksin. Bunu öğrenmediğin takdirde bu kapı öyle yol geçen hanı değil, giremezsin. Onun için de inşallah 14 Mayıs'a iyi hazırlanıyoruz, iyi koşturuyoruz. Rabbimin de lütfuyla özellikle 6 milyonu aşkın gencimiz var. Bu gençlerimizin seçimlerdeki duruşu çok çok önemlidir."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Jeff Flake Diplomasi Politika Güncel Ankara Dünya Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Erol Birol :

Herşey Show hakikat olan tek şey yüksek ENFLASYON.

Yanıtla61205
İhsan BAŞERLİ:

Bizim REİS artık iyice ihtiyarladı 2 ileri 1 geri çalışıyor.

Yanıtla54162
Vatan Albayrak:

Zaten Devlet bu sekilde isler ! Iki ileri bir geri…Bazen 3 ileri bir geri olur …Bu isler böyle Hep bana Rabbena olmaz diye

42
Özcan Özcan:

akp genel başkanını mı ziyaret etti c başkanı erdoğanı mı ?

Yanıtla49114
Selim Adanalı:

boşver büyükelçiyi onlar bizden 1000 kat daha ilerideler, sen söyle enflasyon nolacak

Yanıtla37112
VEFA:

"Tabak sevdiği deriyi taştan taşa çarparmış." Muhabbetiniz daim olsun. Kıskananlar çatlasın!...

Yanıtla7136
Yaw Hee:

Bir R daha :)

Yanıtla1786
orhan duz:

Ummet bizimle

Yanıtla6622
Sefa:

ozcan sysz lt

Yanıtla2822
Sefa:

vefa annnnan benle merak etme evlat

Yanıtla2619
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title