Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bölgemizi Lime Lime Etmek İsteyenler Rahatsız Oluyor'

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7 bin 204 yeni aracın hizmete alım töreninde, bölgede karışıklık çıkarmak isteyenlerin kendilerinden rahatsız olduğunu belirtti. Erdoğan, polis ve jandarmanın halkın arasında nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bölgemizi lime lime etmek isteyenler bizden rahatsız oluyor. Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar"

-"Polisimiz, jandarmamız ile milletimizin arasına nifak sokmak isteyenlere bugüne kadar fırsat vermedik, bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz"

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7 bin 204 yeni aracın hizmete alım töreninde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı Etkinlikler Jandarma Politika Güvenlik 3-sayfa Polis Etkinlikler Güvenlik 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title