Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bakanlara yerel seçim talimatı! 4 aşamalı plan basına sızdı

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti, 2024'te yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacak. Belediye başkanlarının kırsalda da yoğun olarak yürüteceği çalışmalar raporlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için yol haritasını belirledi. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarının başlaması için talimatları verdi. Buna göre AK Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.

RAPORLAR ERDOĞAN'A SUNULUYOR

Bu doğrultuda 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutuluyor. Yurttaşın istek ve talepleri listeleniyor. Hazırlanan raporlar toplantılarda Erdoğan'a sunuluyor.

EN ÇOK OY ALINAN İL VE İLÇELERE GİDECEK

TRT Haber'in aktardığı bilgilere göre, AK Parti yerel seçime 4 aşamalı planla gidecek. İlk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek. Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.

KABİNE ÜYELERİ SAHAYA İNECEK

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.

KIRSALDA YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Deprem Kabine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Cum Ün:

Seçime kadar canım cicim seçimden sonra yeni Zamlar

Yanıtla24277
Ali Çelik:

Vatandaş emekli gariban seçti seni bu kadar zam olacak ocakta üç beş kuruş veripte tekrar zamlar Yok bu sefer bizden umudunu kes reis

Yanıtla35227
Lion 1:

Ya Allah için hala secim diyorlar kimse abi ekonomi ne durumda cifçi ne olacak ne yapacak diyen yok varsa yoksa koltuk

Yanıtla448
albatros :

hiç plan yapmasına gerek yok. geçen seçimde emekliler sayesinde kazanmadı mı? seçime yakın emeklilere bir zam yap seçim cepte. aynı geçen seçimde eyt lilere yaptığı gibi.

Yanıtla17
serkan kesgin:

Ülke yönetilmiyor, sürekli seçime hazırlanıyor sadece

Yanıtla04
ertan kara:

Belediye Başkanlıkları neden bu kadar önemli? Protokolde Validen sonra gelen bu makamlara Bakanlık ve Başbakanlık yapmış kişilerin aday olması vatandaşa hizmet etme aşkından mı kaynaklanıyor? Kimse kimseyi kandırmasın özellikle Büyükşehir Belediyeleri tamamen rant kapısıdır. A Partisi, B Partisi, Z Partisi hepsi bu düzenden pay kapma çabası içerisindelerdir. Az da olsa içlerinde işini düzgün yapmaya çalışan, tüyü bitmemiş yetim hakkı yemekten çekinen duyarlı siyasetçiler mutlaka vardır.

Yanıtla03
ertan kara:

Son olarak bu kişiler uzaydan veya başka ülkelerden gelen kişiler değillerdir, bu toplumun içerisindeki kişilerdir. Ahlakı, dürüstlüğü, sevgisi, şefkati ve çalışkanlıkları ile bu toplumun aynasıdırlar ve Milletlerin ruhunu yaşatırlar. Esas bu ülkenin vatandaşları olarak şapkamızı önümüze koyup bu hale nasıl geldik diye düşünmemiz lazım.

Yanıtla03
Sercan Çetin:

benim ağzım yandi artik agzinizla kuşta tutsaniz size oy yok..vatan millet sakarya bana islemeyecek bu sefer he baska partiye oy atar miyim hayir..

Yanıtla02
Hasann hasann:

Her şey harika gidiyor maşallah bir tek seçimimiz eksik onu da yaptık mı uçacaz :)))

Yanıtla02
Kenan Toktaş:

bitti reis zaten emekliler seni bitirir reis

Yanıtla11
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title