Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: SGK'ya gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'te "İstanbul'un Tanıtımı" adı altında 600 bin Euro'ya mal olan etkinlik düzenleyen İBB Başkanı İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılışında konuşan Erdoğan, "Şayet ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa; eleştirilecek olan havaalanı değil, halkın parasını Paris'te harcayan müsriflerdir. SGK'ya gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Paris'te 600 bin Euro'ya düzenlediği etkinliğe bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Şayet ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa; eleştirilecek olan havaalanı değil, halkın parasını Paris'te harcayan müsriflerdir. SGK'ya gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var." dedi.

ERDOĞAN'DAN İMAMOĞLU'NA "PARİS" TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'in Tarsus ilçesinde yapımı tamamlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılışında konuştu. Erdoğan, Paris'te " İstanbul'un Tanıtımı" adı altında Paris'te düzenlediği etkinlikle tepkilerin odağı olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: SGK'ye gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var

"SGK'YA GELİNCE PARA YOK, PARİS'TE KEYİF ÇATMAYA GELİNCE VAR"

İBB'nin SGK'ya olan borçlarını ödemediğini ancak Paris'te büyük paralara etkinlik düzenlediğini belirten Erdoğan, şunları söyledi: "Yıllar geçiyor, isimler değişiyor, ana muhalefetin yaklaşımında değişim olmuyor. Şayet ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa; eleştirilecek olan havaalanı değil, halkın parasını Paris'te harcayan müsriflerdir. SGK'ya gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var.

"MİLLETİN KAYNAKLARI ÜZERİNDEN KEYİF ÇATANLARA KULAKLARIMIZ KAPALI"

Ülke ve milletin kaynakları üzerinden keyif çatanlara kulaklarımız kapalıdır. Daha büyük havalimanımızın olması deprem yardımlarında elimizi kolaylaştırmaz mı? 6 Şubat gibi bir afet yaşandığında ilave bir havalimanımız oldu. Çukurova'nın devreye girmesiyle afetle mücadelede devletimizin eli daha da güçlendi."

İKİ GÜN İÇİN 600 BİN EURO ÖDENDİ

Öte yandan iki günlüğüne 600 bin Euro ödenen Paris'teki etkinlikte İmamoğlu'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'li Belediye başkanları ve aileleri eşlik etmişti. İBB bütçesinden karşılandığı öne sürülen etkinlikte ünlü şarkıcı Karsu sahne almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: SGK'ye gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var

İMAMOĞLU: BİZ ORADA İSTANBUL'U TANITMAK İÇİN BULUNDUK

Ayrıca İmamoğlu gelen tepkilere şu yanıtı verdi: "4 gün Paris'teydik.. Olimpiyat oyunlarını izledik. Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: SGK'ye gelince para yok, cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince var

"HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR KONU YOK"

Biz orada da ne yaptığımızı biliyoruz burada da ne yaptığımızı biliyoruz. Bu kirli dili kullananlara milletimiz gerekli dersi verip bulundukları yerden yollayanlara kadar doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Çukurova İmamoğlu Politika İstanbul Cemaat Dünya Paris Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (130)

Yasar Unal:

Yıllardır 1000 odalı saraylarda yaşayan, yüzlerce son model otomobil, onlarca uçak ve daha nice imkanlara sahip biri mi söylüyor bunları?

Yanıtla601956
HOZKAN:

O dediğin Reis kendini ülkeye adamış hizmete adamış biri. Tabii sizin gibi hizmeti kötüleyenler hizmet akla geldiğinde direkt heykel, bar, şampanya düşünenlerdir. Sizin zerre kadar ülkemizin geleceği ile ilginiz yok

386210
Ömer Yüksek:

Sor bakayım sarayin yıllık masrafı kaç milyar dolar ? Kışın ısıtılan bomboş odalar, bu odalara hizmet veriyor görünenler vs. Vs.vs

119305
Muharrem Hozar:

TFF 1000 kişiyi 1 ay tam lüks pansiyon Almanya da yedirdi içirdi tek kelime duymadık

Yanıtla171781
Temel Temel:

hey ağzına yüreğine sağlık.

35144
YalancıSavar:

Abartma.. TFF nin sponsorları var parayı kendi buluyor. İstanbul büyükşehir in parası İstanbbulluların parası

6849
N. Harp:

biraz az atcmuharrrrem ...600 bin Olypiyatlar icin mi yani diyon ...yok ne icin

6325
Yusuf Yıldırım:

Yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor. Bu yapılan hem kendi seçmeni hem de tum İstanbul için affedilemez bir hatadır. Tff nin o dönem yaptığına ben de dahil herkes hata demişti.

2563
Metehan Eryilmaz:

Yalancısever sarayın sponsoru da biziz

1962
Ahmet :

TFF parayı milletten toplamıyor ona vergiler akmıyor aslan parçası ayrımı iyi yap o stada giden akıllardan topluyor parayi

77
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title