Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu ile görüşen ABD büyükelçisine sert tepki: Haddini bileceksin

Güncelleme:
Abone Ol

Dün katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'e sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır. Sen bundan sonra hangi yüzle Cumhurbaşkanı'ndan randevu isteyeceksin? Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Bağcılar'da yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninin ardından Bağcılar Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

"BURADAKİ MUHATABIN CUMHURBAŞKANI'DIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'nin, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesine ilişkin, "Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım. Joe Biden oradan konuşuyor, Biden'ın buradaki büyükelçisi ne yapıyor? Gidiyor bay bay Kemal'i ziyaret ediyor. Ayıptır, biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin. Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır." ifadelerini kullandı.

"BİZİM KAPILAR KAPANDI ONA"

"Sen bundan sonra hangi yüzle Cumhurbaşkanı'ndan randevu isteyeceksin?" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, bunu öğreneceksin. Bunu öğrenmediğin takdirde bu kapı öyle yol geçen hanı değil, giremezsin. Onun için de inşallah 14 Mayıs'a iyi hazırlanıyoruz, iyi koşturuyoruz. Rabbimin de lütfuyla özellikle 6 milyonu aşkın gencimiz var. Bu gençlerimizin seçimlerdeki duruşu çok çok önemlidir."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'i kabul etmişti. İki ismin görüşmesinden kareler basına yansımıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu ile görüşen ABD büyükelçisine sert tepki: Haddini bileceksin

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Ali KARA :

ABD Kılıçdaroğlu'na; talimatlarını, söylemesi gerekenleri, yapması gereken hamleleri, verilen sözlerde eksik kalan bir şeyler varsa onları iletmiştir. yani kısaca Kılıçdaroğlu eliyle Ülkemizi tekrar arka bahçesine döndürme çabasında.

Yanıtla323381
Ahmet Dayı:

Bir kilo et 300 TL bı kilo soğan 30tl

4858
Hasan Issız:

Ahmet dayı yani diyorsun ki et Vatan dan daha önemli. Ekonomi de önemli ancak bu konuyu doymayan açgözlülüğünüzle örtmeye çalışmanız yazık yaa.

4348
Murat Kılıç:

Ahmet dayı senin mide doymaz

2327
Ali KARA :

Ahmet Dayı soğan nerede 30 TL, zincir marketlerde bile 15-17 TL civarı kendim aldım 14.95 TL ye tamam bu bile pahalıdır, ama abartıpta 30TL demek yalana girer.

1417
kılıç:

sizin bu hesaplamalarınız neticesini vatandaş rahatlık yada ucuzluk olarak hissedemiyor sayın tüik ve hükümet...bi yerde kendin çal kendin oyna yada kendin pişir kendin ye...vatandaş yemiyor

Yanıtla213325
Nadir Çınar:

Her insanın kişiliği karakteri onun hayata bakış açısını belirler senin için pahalılık ve ekonomi Vatan hainliğini önemsiz kılıyorsa senin derdin tasan miden ve cebinden ibaret senin gibileri üstünde barındırıyor ya bu Vatan işte bu kadar mübarektir

182226
Ercan akdeniz:

Ne yani eskisi gibi bu yabancıların karşısında le pence biz ettik siz etmeyin diye dizmi çökelim. İMF ye borçlanalım. sonra istedikelrini yapmazsan ona ambargo buna ambargoı türkiye güvensiz turist göndermiyoruz öyle mi?

2426
baris koc:

yapilacaklari soylemistir emri bunlardan almiyorlarmi hamburgerde yemislerdir

Yanıtla223267
Hacı Şembeki:

Abd nin yaptığı, Türk halkına hakarettir.Erdoğana değil

Yanıtla175284
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title