Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OVP'ye destek açıklaması: Güvenimiz ve desteğimiz tam

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Program'a ilişkin, "Enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ederken, yatırımı, üretimi, istihdamı, ihracatı ve büyümeyi önceleyen OVP'ye güvenimiz ve desteğimiz tamdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklanan 2025-2027 Orta Vadeli Program'ına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni programa güven ve destek mesajı verdi.

Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti: Bugün açıkladığımız ve Türkiye ekonomisi için büyük önem arz eden 2025-2027 Orta Vadeli Program'ın ( Ovp ) ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

"BİRÇOK SEKTÖRÜ GÜÇLENDİRECEK"

Bir yandan enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ederken, diğer yandan yatırımı, üretimi, istihdamı, ihracatı ve büyümeyi önceleyen; tarımı, sanayiyi, yüksek teknolojiyi, turizmi ve birçok farklı sektörü güçlendirecek olan Ovp'ye güvenimiz ve desteğimiz tamdır.

"DURMAKSIZIN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hükümet olarak OVP kapsamında belirlediğimiz hedeflere ulaşmak, vatandaşımızın refahını artırırken sağlam temellere dayalı ekonomimizin gelecek nesillerimiz için de sürdürülebilirliğini temin etmek amacıyla durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Orta vadeli program Politika Ekonomi Finans OVP Finans Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Mu Rat:

Hadi geçmiş olsun. Ne zaman böyle planlar, paketler açıklandı son senelerde, herşey daha da beter oldu

Yanıtla7188
Emre Büyükay:

İmalat sektörü bitti. Vergi daireleri yakamıza yapıştı. Buradan bu iş nasıl döner bilmiyorum

Yanıtla7149
Cüneyt Erdoğan:

sizden artık hiç bir şey çıkmaz çıksa çıksa yeni vergiler ve israflar çıkar.

Yanıtla7145
Selcuk Yenice:

hikaye anlatıyorsun ekonomist

Yanıtla6131
İsmail Atış:

Desene yine bize sahlanacak enfilasyon

Yanıtla3105
Casus:

Aman reyis sen ne müjde ver ne de iyimser konuş! sonra her şey daha kötüye gidiyor!

Yanıtla493
isa yatar:

Tabiki dimi hayat size güzel milleti fakirleştirin enflasyon felan asgari ücret fiyatına kira bile bulmak zor sen ne anlatıyorsun

Yanıtla388
Ender Emir:

Öyle diyorsun Reis ama bizim sana ve ekiplerine güvenimiz hiç kalmadı neyseki bu son program olacak ardından dokunulmazlıklar kalkınca hata yanlış suistimal suçlar için yargıda hesap vermeler başlar herhalde.

Yanıtla155
Selim Adanalı:

seni çok seviyoruz Cumhurbaşkanım 4 yıl öncesi ekonomiye geri dönderin

Yanıtla477
Murat Kara:

Yav he he reis sensin ne olursun hiçbir şey yapmayın sadece oturun bir şeyler yapacağız derken daha kötü oluyor oturun yiyin için yatın ama bize gölge etmeyin lütfen

Yanıtla252
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title