Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz Şehitler Makamı'nda Kuran tilaveti

Güncelleme:
Abone Ol

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Şehitler Makamı'nı ziyaret etti. Erdoğan burada şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan '15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okudu. Erdoğan, şehitler için dua edilmesinin ardından alanda toplanan kalabalığa hitap ediyor.

İLK DURAK ŞEHİTLER MAKAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ilk durağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki Şehitler Makamı oldu. Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Makamı'ndaki anma programına katıldı. Programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

ERDOĞAN'DAN KUR'AN TİLAVETİ

15 Temmuz Şehitler Anıtı'na çiçek bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim'den ayetleri okudu. Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı.

ANKARA'YA GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Ankara'ya giderek TBMM'de düzenlenecek törene katılacak. Erdoğan bugün akşam saatlerinde ise Beştepe'de düzenlenecek 15 Temmuz Anma Programı'nda halka hitap edecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz 15 Temmuz Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

HACER İlhan:

Rabbim ömrümü uzun eylesin.

Yanıtla5639
AYHAN BAYRAK:

Amin inşallah

710
Mustafa Tukat:

Amin, inşallah

86
Ümit Özdemir:

Allah razı olsun

Yanıtla5030
Seyfullah Demir:

Bir kitap düşünün en fazla zararı kendi dindaşına onunla zarar verilsin bir halk düşünün bu kitapta yazandan ziyade bu kitapla konuşanlara inansın..

Yanıtla44
Abdulbaki null:

Saçmalamışsın kardeş

35
Ruhi Dağdeviren:

sen ne dediğinin farkındamısın bir oku bakalım ne demişsin hangi dine veya dinsizliğe inanıyorsun sonuçta aklı selim olmak lazım

03
Yakup SGZ:

Kuran ı Kerim de 40 yerde kalk cihad yap diyor Zalimlere karşı

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title