Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında kimin şansı daha yüksek? İmamoğlu ve Yavaş arasında yüzde 1 fark var

Güncelleme:
Abone Ol

Avrasya Araştırma Şirketi, sonuçlarını paylaştığı son araştırmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne kadar oy alacağını belirledi. Buna göre Erdoğan karşısında Mansur Yavaş yüzde 43.5, İmamoğlu yüzde 44.8, Kılıçdaroğlu ise 43.1 oy oranına ulaştı.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken seçim anketleri art arda yayınlanmaya devam ediyor. Muhalefete yakınlığıyla bilinen anketçiler arasında yer alan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından 27 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

ÜÇ MUHTEMEL ADAY DA AYRI AYRI SORULDU

Araştırmada katılımcılara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında muhalefetin çatı adayı olarak Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesi halinde hangisine oy verecekleri konusunda ayrı ayrı sorular yöneltildi.

HANGİSİNİN ŞANSI DAHA YÜKSEK?

Sonuçlara göre Mansur Yavaş'a oy verenlerin oranı yüzde 43.5 çıkarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oranı ise yüzde 33 olarak belirlendi. İmamoğlu ise Erdoğan'ın 32.7 oy oranı karşısında, 44.8 oy oranına ulaştı. Öte yandan Kılıçdaroğlu ise Erdoğan'ın 33.2 oy oranı karşısında 43.1 oy oranına sahip oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında kimin şansı daha yüksek? İmamoğlu ve Yavaş arasında yüzde 1 fark var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında kimin şansı daha yüksek? İmamoğlu ve Yavaş arasında yüzde 1 fark var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında kimin şansı daha yüksek? İmamoğlu ve Yavaş arasında yüzde 1 fark var

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Sadık:

Üçünü toplasan yarım Erdogan etmez

Yanıtla98
AltarınOglu TarkaN:

Doğru diyorsun Mansur yavaş şatafat içinde yaşamıyor.Hakkında usülsüzlük davaları açılmamış.Ülkeyi yaşanmaz bi hale getirmemiş hakkında şaibe uyandıracak birşey olmadığı için çeyreği bile etmez dimi.

16
Erhan Ka:

Kılıçtaroğlunın erdoganın karsısında bu oyları alsın ben anırırım?? haberin ne kadsr boş oldugu oradan belli

Yanıtla510
Arda Yıldız:

chp merkezinde mi yapılmış anket.yahu diğerlerini geçin değil Tayyip Erdoğanı geçmek kılıçdaroğlu %25 üstünde 1 puan fazla %26 oy alacağını bilse şimdiden cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklar. Sonra çaldı çırptı deyip ağlıyorsunuz.

Yanıtla68
Deli dumrul:

Ülkeleri barıştırmak elbetteki önemli olabilir ancak enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele ukraynadan daha önemli olsa gerek. Yada vatandaşın hepsi villada oturmuyorken 3 milyon suriyeliye ev yapmak.ne kadar mantıklı.

Yanıtla410
AltarınOglu TarkaN:

Haklısın ama bu adamlar başka türlü gitmez.Burdaki yaşan şartlarını gördüler.Ben de önce can sonra canan diyorum ama gitmezler.

32
Mehmet:

Hala bu parayi daha çok vereni daha fazla gösteren anketcilere inanan var mı gerçekten

Yanıtla46
Gd Ush:

Anketciler yine trollere sormuş. İmamoğlunun şu anda Yavaş karşısında şansı yok.

Yanıtla18
Ft RyDn:

Üçü birden bir kişi etmez ??

Yanıtla53
Mikail arman:

Tüm samimiyetimle söylüyorum bütün muhalefet bir araya gelse en zor süreçte dahi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana rakip olacak veya onun yerini dolduracak ciddi,samimi ve tecrübeli bir aday yoktur.

Yanıtla43
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title