Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın serzenişinden sonra kolları sıvayan Rümeysa Kadak, İmamoğlu'na yüklendi

Güncelleme:
Abone Ol

Gruplar halinde partisinin milletvekilleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2018 seçimlerinde Türkiye'nin en genç milletvekili olarak Meclis'e giren Rümeysa Kadak'a yapılan serzenişte bulunarak "Gençlere hizmetlerimizi anlatıyor musun? Anketlerde görüyoruz; onlar bize daha yakın ama biz kendimizi ifade etmekle ilgili bir sorun yaşıyoruz" dedi. Erdoğan'ın bu serzenişinden sonra kolları sıvayan Kadak, sosyal medya hesabından İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştirdiği bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün düzenlenen istişare toplantısında bir grup milletvekili ile görüştü. Bu görüşmede 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, yapılan hizmetlerin gençlere yeteri kadar anlatılamadığından dert yandı. Bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, topu 2018 seçimlerinde Türkiye'nin en genç milletvekili olarak Meclis'e giren Rümeysa Kadak'a attı.

"GENÇLERE KENDİMİZİ İFADE EDEMİYORUZ"

Kadak'a "Gençlere hizmetlerimizi anlatıyor musun?" sorusunu yönelten Erdoğan, "AK Parti'nin gençlere ulaşamadığı gibi şeyler söyleniyor. Bizim gençlerle ilgili hiç oy kaybımız yok. Anketlerde görüyoruz; onlar bize daha yakın ama biz kendimizi ifade etmekle ilgili bir sorun yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İBB TOPLAM 112 KOCA ÇINARI KESTİ"

Bu gelişme sonrası Rümeysa Kadak'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kadak, Twitter hesabından "Bu şehrin bütün sorunları böyle mi çözülecek artık?" başlığıyla bir video yayınladı. Beşiktaş'ta kesilen çınar ağaçları üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenen Kadak videoda, "Sadece İstanbul milletvekili olarak değil çevreci bir genç olarak da inanılmaz üzgünüm. Çünkü geçtiğimiz haftayla birlikte İBB, toplamda 112 koca çınarı kesmiş bulunuyor İstanbul'da. Kesim izni olmadan 112 koca çınardan bahsediyorum. Ve bu sadece 2 senede gerçekleşti. Daha önce 8 sene içerisinde bu sayının yarısı kadar kesim dahi yapılmamıştı. Şu anda bana birçok genç arkadaşımız soruyor: Herhangi bir hastalık tespit edildiğinde önleme ve tedavi olmadan neden bu yola başvuruldu? Bütün İstanbullular için bir soru sormak istiyorum: Bu şehrin bütün sorunları artık böyle mi yönetilecek? Hiçbir onarma-tedavi olmadan hem de. Yaşatma çabası olmadan direkt ölüm mü tercih edilecek? Merak ediyoruz." ifadelerini kullanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın serzenişinden sonra kolları sıvayan Rümeysa Kadak, İmamoğlu'na yüklendi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Rümeysa kadak Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

vatandaş :

Sayın vekil bugüne kadar hiçbir önerge vermemiş bunun için mi 35 bin lira maaş alıyor yıllardır ?

Yanıtla55558
Eğrioturdoğrukonuş:

Deniz Baykal meclise bile gitmemiş. Bu henüz acemi.. Ayrıca 500 tane vekil önerge verse ne olacak lüzumsüz önergeler Gerçek işe yarayacak ciddi önergeler verilmeli

16862
Onur Yener:

İmamoğlu zaten asgari ücret alıyordu.Kendileri çok çalışkan zaten kısacık üç yılda bir musluk taktı daha ne yapsın.

9030
Kamil:

İstersen İsmet İnonuye kadar gerıye git :) denız baykalmı kaldı hemserım. adam daha önergesi bile yokmuş dıyor bumu cevabın ?denız baykalmı cevabın?

1479
UğuR DURAN:

Çoluk çocuğu vekil yaparsanız, icraat deyince akla muhalefeti eleştirmek gelir. Unutulmamalıdır ki milleti tanımayandan milletvekili olmaz.

Yanıtla70532
Tarık Arslan:

bu vekil yakında merkez bankası baskanı yada maliye bakanı olur demedı demeyın.

Yanıtla81377
bekir yapici:

bunlar calismayi artik muhalefetle ugrasmak olarak algiliyorlar enflasyon ekonomi tarim uyusturucu bireysel silahlanma sokak catismalari halkin huzur ve güveni yargi falan adeta Allaha havale edildi zengin yandas 5 li cete rant beton yagma köse basindakilerin öncelikleri olurken cömezlerde sokaklarda evlerde klevye basinda birilerinin bekasi icin kosturuluyor.

Yanıtla75369
bekir yapici:

hastalikli agaclar tedavi edilmeliymis bari hastaligin teshisinide koysaydi ve tedavi icin ne gibi ilaclar gerekirdi onuda belirtseydi kardesim sehir icinde yol kenarinda insan hayatini tehlikeye atan mala zarar vermesi muhtemel ve icten veya kökten cürümüs kurumus agac kesilir bu tüm dünyada böyledir.

Yanıtla137299
Bilir Kişi:

Yukarıda ki duygu topal mı senden kopyaladı? yoksa sen de fazla hesaplarla algı peşinde misin? Troll falan diyorsunuz ya millete :) bu yorum aynısı yukarıda Duygu Topal isimli şahısta bulunuyor. Fark etmeyenler için söyliyim dedim :)

55
oguz:

yahu ülke ekonomide freni patlamış kamyon gibi zam yagmur gibi yagıyor bunların işi gücü imamoglu anlaşılan istanbul acısını unutamamışlar ama en acısı secim de sandıkta olacak siz vatandaşla degil imamoglu ile ugrasmaya devam edin

Yanıtla54259
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title